Cezalı üyeler için ban affı mümkünmü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
forumda benim birtane hesabım var banlı açılmasıda pek mümkün değil onun için bir seferliğine mahsus bütün banlı üyelerin hesabını açsanız ban affı yapsanız mümkünmüdür acaba

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
forumda benim birtane hesabım var banlı açılmasıda pek mümkün değil onun için bir seferliğine mahsus bütün banlı üyelerin hesabı için ban affı yapmanız mümkünmüdür acaba
Yetkili değilim. Ama merak ettim, bu forumda ban yemene sebep olacak ne yapmış olabilirsin ki?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sinirsız ban için çok ağır bir kusur işlemen gerekiyor ki yalnızca ağır kusurlarda süresiz ban atılır yani bu durumda süresiz ban yemek için nasıl bir kusur işleyebilirsin ki ?
Tabi Bir kaç belli başlı ağır kusurlar var tabi ban sebebi için

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
forumda benim birtane hesabım var banlı açılmasıda pek mümkün değil onun için bir seferliğine mahsus bütün banlı üyelerin hesabını açsanız ban affı yapsanız mümkünmüdür acaba
herkesin banı açılsa saçma olur 2.5 milyondan fazla kayıtlı olmuş kişi var herkesi teker teker banlamaklamı uğraşacaklar geri

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani boş yere banlayacaklarını sanmıyorum haksız yere de ban yediysen zaten açıyorlar kanıtların olduğu zaman ben sanmıyorum haksız yere banladıklarını seni o yüzden açacaklarını da pek zannetmiyorum

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
burda bile ban yiyen var mı cidden napmış olabilrisn kufur e ttiysen tabikide banlanaman hakkın affı olamamalı bunların

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
HİÇ SANNMIYORUM :d MH Çok katı bu konular da imkanı yok bence

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam kalıcı ban yiyecek tam olarak ne yaptın?

Ayrıca açacaklarını zannetmiyorum. O kadar insan gir çık yapıyor siteye. Bu durumda site sahibinin veya sahiplerinin riske edecek bir şey yapmasını beklemiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
büyük ihtimalle arka arkaya spam yapıp 1 haftada 20 uyarı alan birisin üzgünüm ama böyle birşey mümkün değil her 5dkda bir senin gibi yeni insanlar kendini zeki zannetip spam atabileceğine inanıyor ardından perma yiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...