forumda benim birtane hesabım var banlı açılmasıda pek mümkün değil onun için bir seferliğine mahsus bütün banlı üyelerin hesabını açsanız ban affı yapsanız mümkünmüdür acaba
forumda benim birtane hesabım var banlı açılmasıda pek mümkün değil onun için bir seferliğine mahsus bütün banlı üyelerin hesabı için ban affı yapmanız mümkünmüdür acaba
Sinirsız ban için çok ağır bir kusur işlemen gerekiyor ki yalnızca ağır kusurlarda süresiz ban atılır yani bu durumda süresiz ban yemek için nasıl bir kusur işleyebilirsin ki ?
Tabi Bir kaç belli başlı ağır kusurlar var tabi ban sebebi için
forumda benim birtane hesabım var banlı açılmasıda pek mümkün değil onun için bir seferliğine mahsus bütün banlı üyelerin hesabını açsanız ban affı yapsanız mümkünmüdür acaba
Yani boş yere banlayacaklarını sanmıyorum haksız yere de ban yediysen zaten açıyorlar kanıtların olduğu zaman ben sanmıyorum haksız yere banladıklarını seni o yüzden açacaklarını da pek zannetmiyorum
Ayrıca açacaklarını zannetmiyorum. O kadar insan gir çık yapıyor siteye. Bu durumda site sahibinin veya sahiplerinin riske edecek bir şey yapmasını beklemiyorum.
büyük ihtimalle arka arkaya spam yapıp 1 haftada 20 uyarı alan birisin üzgünüm ama böyle birşey mümkün değil her 5dkda bir senin gibi yeni insanlar kendini zeki zannetip spam atabileceğine inanıyor ardından perma yiyor