Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, motor alacağım. CFMoto almak istiyorum ama parça sıkıntısı olduğunu biliyorum. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu, yoksa iyileştirmeler yapıldı mı?
Ben SR kullanıyorum bayadır şu ana kadar bi sıkıntısını görmedim. Eğer parça lazım olursa 15 - 30 gün arası (belki daha uzun) getirtebiliyorlar halihazırda yoksa. Malum Çin menşeili motor.
3-4 ay önce arkadaşın srına arkadan çarptılar plakalığı kırıldı motoru teslim aldığı gün ve gelmesi 2-3 ay sürer denildi instada da reelste sağdan darbe yemiş grenajının 2-3 haftada geleceğini söylemiş adam. Ama geçenlerde sakaryada bir bayide denk geldim şuan halihazırda parçalar var olmayan parçada 2 haftadan kısa sürede geliyor dediler bana CForce ATV için. arkadaşın motor henüz ilk bakımı gelmeden teklemelere başladı haftada 1-2 kere kısa mesafe sürmesine rağmen. fiyat performans motoru çin menşeili alınabilecek tek motorda CFMoto ama ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta
1 haftadır sr 250 kullanıcısıyım bakımını yeni yaptırdım şuanlık bir parça sıkıntısı yaşamadım. TR de cfmoto ya karşı bir algı var kötü vs parça kalitesi cart curt sonuçta çin malı ama A kalite bir çin malı globalde satılan bir motor sonuçta bir de servisin kaliteliyse parça sıkıntısıda yaşamazsın.