CF Moto hala parça sıkıntısı var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar, motor alacağım. CFMoto almak istiyorum ama parça sıkıntısı olduğunu biliyorum. Bu sorun hâlâ devam ediyor mu, yoksa iyileştirmeler yapıldı mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben SR kullanıyorum bayadır şu ana kadar bi sıkıntısını görmedim. Eğer parça lazım olursa 15 - 30 gün arası (belki daha uzun) getirtebiliyorlar halihazırda yoksa. Malum Çin menşeili motor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşım sr250 kullanıyor hiç sorun yaşadığını duymadım

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
3-4 ay önce arkadaşın srına arkadan çarptılar plakalığı kırıldı motoru teslim aldığı gün ve gelmesi 2-3 ay sürer denildi instada da reelste sağdan darbe yemiş grenajının 2-3 haftada geleceğini söylemiş adam. Ama geçenlerde sakaryada bir bayide denk geldim şuan halihazırda parçalar var olmayan parçada 2 haftadan kısa sürede geliyor dediler bana CForce ATV için. arkadaşın motor henüz ilk bakımı gelmeden teklemelere başladı haftada 1-2 kere kısa mesafe sürmesine rağmen. fiyat performans motoru çin menşeili alınabilecek tek motorda CFMoto ama ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
1 haftadır sr 250 kullanıcısıyım bakımını yeni yaptırdım şuanlık bir parça sıkıntısı yaşamadım. TR de cfmoto ya karşı bir algı var kötü vs parça kalitesi cart curt sonuçta çin malı ama A kalite bir çin malı globalde satılan bir motor sonuçta bir de servisin kaliteliyse parça sıkıntısıda yaşamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...