aynen garipHayır sonuçlanmadı ama CharmQuell'in söylemine göre birden fazla savcı olayla ilgileniyor.
Sözde cc değilde kredi kartı dese millet anlamazmış el altından cidden atatı savunuyor.
aynen garipHayır sonuçlanmadı ama CharmQuell'in söylemine göre birden fazla savcı olayla ilgileniyor.
Sözde cc değilde kredi kartı dese millet anlamazmış el altından cidden atatı savunuyor.
ve igrenc birisi kızlara napmışSiyah giyen gençin gündeme çıkma çabaları diyorum ben buna![]()
sgg gerçek hayat shaco yaAtat olayları sonrasında son bir kaç gündür Siyah Giyen Genç, Quell hakkında asılsız iddialarda bulunuyor. Bunun üzerine Quell SGG'yi bir kaç defa rezil etmişti. Olay hakkındaki düşünceleriniz neler?
Daha toxic olabilir bu arada.sgg gerçek hayat shaco ya
katılıyorum eskiden şakaları ne tutuyordu ya sevgilime bayıldım şakası yaptım! ambulans geldi!!!Daha toxic olabilir bu arada.
hocam bildiğimiz gibi geri dönmek için olay yaratıp prim kasan herif bu anca clickbaitler ile ünlü oldu en son öldüm diye video atmıştıAtat olayları sonrasında son bir kaç gündür Siyah Giyen Genç, Quell hakkında asılsız iddialarda bulunuyor. Bunun üzerine Quell SGG'yi bir kaç defa rezil etmişti. Olay hakkındaki düşünceleriniz neler?