hocam dediğim gibi google kendi yapay zeka chat uygulamasını yapcak sadece chatgpt biraz daha önce olduğu için büyük yatırımlar yapacaktır ama google kendine has bi sürü şirketiyle yayması daha hızlı olcağını düşünüyorum android yazılımlar alphabet şirketleri olsun bir çok şirketine yaptığı yapay zekayı yayacaktır kendi görüşümcehocam haklısınız. zaten google'la pek bir şey yapamaz ama göz ardı edilecek bir şeyde değil
İkisinin konusu baya farklı amaevet ara yüzü bazı işletim sistemlerine benziyor hatta
Post automatically merged:
ya orası öyle ama neden olmasın sonuç yapay zeka
biliyorum sadece düz mantık kıyasladımİkisinin konusu baya farklı ama
dostum haklı bi cevap yani google yi kimse geçemez.google bir arama motoru chatgpt ise yapayzeka konu arasında bağlantıyı anlamadım
bence alamaz unutulur gider paralı olunca veya premium gibi bir şey getirirler yine unutulurSon zamanlarda artık ChatGPT'yi çok fazla duymaya başladım. Öyle meraktan denemek istedim gerçekten çok muazzam bir şey. Yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını gördüm. Asıl merak ettiğim soruyu başlıkta yazdım zaten. Geçen gün bununla ilgili bir yazı çıktı karşıma sanırım google %49'unu satın almış işte yok yönetim ekibi kırmızı alarma falan geçmiş. Detaylı bilgisi olan birileri beni aydınlatabilir mi?
yapay zeka konusunda google herhangi bi gelişme göstermedi diye biliyorum buda gizli ve devasa bir projesi olduğu anlamını çıkıyoruyom google şirketini devirmek düşünülen gibi kolay olmaz adamlarda dünya kadar veri var muhakkak sağlam bir yapay zeka ile piyasaya gelecekltirSon zamanlarda artık ChatGPT'yi çok fazla duymaya başladım. Öyle meraktan denemek istedim gerçekten çok muazzam bir şey. Yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını gördüm. Asıl merak ettiğim soruyu başlıkta yazdım zaten. Geçen gün bununla ilgili bir yazı çıktı karşıma sanırım google %49'unu satın almış işte yok yönetim ekibi kırmızı alarma falan geçmiş. Detaylı bilgisi olan birileri beni aydınlatabilir mi?
alamaz ama şuanlık çok gelişirse ve çok hızlanırsa alabilirSon zamanlarda artık ChatGPT'yi çok fazla duymaya başladım. Öyle meraktan denemek istedim gerçekten çok muazzam bir şey. Yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını gördüm. Asıl merak ettiğim soruyu başlıkta yazdım zaten. Geçen gün bununla ilgili bir yazı çıktı karşıma sanırım google %49'unu satın almış işte yok yönetim ekibi kırmızı alarma falan geçmiş. Detaylı bilgisi olan birileri beni aydınlatabilir mi?
Neden ilerleyen yıllarda sadece sormak istedimsuanda pek mumkun degil ancak ilerleyen yıllarda evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?