Chat GPT google'lın tahtını elinden alabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam haklısınız. zaten google'la pek bir şey yapamaz ama göz ardı edilecek bir şeyde değil
hocam dediğim gibi google kendi yapay zeka chat uygulamasını yapcak sadece chatgpt biraz daha önce olduğu için büyük yatırımlar yapacaktır ama google kendine has bi sürü şirketiyle yayması daha hızlı olcağını düşünüyorum android yazılımlar alphabet şirketleri olsun bir çok şirketine yaptığı yapay zekayı yayacaktır kendi görüşümce

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
suanda pek mumkun degil ancak ilerleyen yıllarda evet

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
chatgpt ile google kıyaslaman saçma ikisi birbirinden farklı şeyler bviraz daha araştırmanı tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ChatGPT Internete erisemedigi ve bilgisi kısıtlı olduğu için kısa gelecekte bunun gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Ama Google'a çok büyük bir darbe vuracagi kesin gibi. Google'ın bu konuda kırmızı alarm verdiğine dair bir haber görmüştüm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Son zamanlarda artık ChatGPT'yi çok fazla duymaya başladım. Öyle meraktan denemek istedim gerçekten çok muazzam bir şey. Yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını gördüm. Asıl merak ettiğim soruyu başlıkta yazdım zaten. Geçen gün bununla ilgili bir yazı çıktı karşıma sanırım google %49'unu satın almış işte yok yönetim ekibi kırmızı alarma falan geçmiş. Detaylı bilgisi olan birileri beni aydınlatabilir mi?
bence alamaz unutulur gider paralı olunca veya premium gibi bir şey getirirler yine unutulur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Son zamanlarda artık ChatGPT'yi çok fazla duymaya başladım. Öyle meraktan denemek istedim gerçekten çok muazzam bir şey. Yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını gördüm. Asıl merak ettiğim soruyu başlıkta yazdım zaten. Geçen gün bununla ilgili bir yazı çıktı karşıma sanırım google %49'unu satın almış işte yok yönetim ekibi kırmızı alarma falan geçmiş. Detaylı bilgisi olan birileri beni aydınlatabilir mi?
yapay zeka konusunda google herhangi bi gelişme göstermedi diye biliyorum buda gizli ve devasa bir projesi olduğu anlamını çıkıyoruyom google şirketini devirmek düşünülen gibi kolay olmaz adamlarda dünya kadar veri var muhakkak sağlam bir yapay zeka ile piyasaya gelecekltir

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
alamaz ama şuanlık çok gelişirse ve çok hızlanırsa alabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Google sadece her yeni şeyi eline almak istiyor kontrol elinde olmazsa kaybetmekten korkuyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hayır hocam çok zor Google köklerini salmış bir kuruluştur piyasadan kolay kolay düşmez

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Google asla bitmez hocam ve ikisinin aralarında dağlar kadar fark var

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yani chat gpt iyi gidiyor ama google yetişmesi imkansız denecek kadar zor bi olasılık

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
google bir client Gpt ise bir app dir ikisi arasında bir rekabet yok tam tersine GPT google den topladığı verilerle işlem görür.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yapay zeka gelecekte tabii ki birçok şeyin yerini alacaktır bundan dolayı neden olmasın.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bir arama motoru özelliği olsa alabilirdi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...