ChatGPT ile yapılabilecekler ve kolaylıklar hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Pro sürümü alınmadan hiçbir işe yaramaz sadece 10 20 dakika sizi eğlendirir.
Ben pro sürümünü aldım çıktığından beri kullanıyorum React yazıyorum NodeJS yazıyorum Python yazıyorum angaryadan kurtarıyor o kadar alıştık ki ChatGPT olmadan artık olmaz
Pro sürümü alınmadan şu yüzden bir işe yaramaz sürekli 1 saat hatası veriyor bu pro sürümde 3 4 katı daha limitli

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eline sağlık dostum teşekkür ederiz güzel konu olmuş yazılım bilmeyenler için en azından.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bilen bilir ChatGPT hakkında bir çok video vs. var ne yaptığına dair benim bugünki konum genel olarak gerek lisans-lisansüstü tezlerde gerekse hazırlık düzeylerinde olan arkadaşlarımızın proficiency sınavlarında yardımcılık veyahut lise düzeyinde yapamadıkları soruları veya derin araştırmalar için önerileri öğrenme hakkında olacak.

1. Öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
siteye gidebilirsiniz.
2. OpenAI hesabınızın olması gerekiyor kaydolabilirsiniz.
(NOT: Sunucular çok geniş değil o yüzden her zaman içeri almayabilir sizi, sürekli deneyebilirsiniz F5 atarak.)
3. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta New Chat kısmına bir kere tıklayıp gelen ekranda alttaki kutucuğa ne yapmak istediğinizi yazabilirsiniz. Program ingilizce tabanlı tabi diğer dilleri de destekliyor yani Türkçeyi de fakat İngilizce yazmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır oluyor ve daha verimli bir iş gerçekleştiriyor.

Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ve teyit etmek istiyorsanız hatayı da aynı şekilde iletince size dönüt olarak yaptıklarını tarayıp editleyerek geri veriyor.

Ben bugün sizlerle C2 düzeyinde ve ELTS formatında bir " Argumentative Essay" yazdıracağım. Adım adım aşağıda bulabilirsiniz her şeyi. :)

1. Ne yapacağımızı iletelim:

Ekli dosyayı görüntüle 86234

2. Gönderelim ve olanları görelim :)
Ekli dosyayı görüntüle 86235Ekli dosyayı görüntüle 86236

Evet arkadaşlar görüğünüz gibi eğer araştırırsanız "Argumentative Essay" nasıl yazılır diye verdiğim örneğin ve ChatGPT'nin yazdığı doğruluğu karşılaştırabilirsiniz. Eksiksiz bir biçimde yazdı gerçekten çok kullanışlı sadece bu basit bir örnekti. Bu konuyu açmamın bir diğer sebebi de bunun daha fazla ne alanlarda detaylıca kullanılabilieceği konusunda görüşlerinizi merak etmemdi. İyi kullanmalar, iyi forumlar :)
hocam baya detaylı anlatmışsınız elinize sağlık teşekkürler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sayısal işlemlerde arada işlem hatası yapıyor ama gerçekten hayat kurtaran bir yapay zeka

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Üye
3 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler.Chatgpt ayrıca benim support-destek işlerimde bile çok yardımı dokunan bir uygulama.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
elinize sağlık hocam bu bilgiler sayesinde ödevimi yaptım chatgptyi çokta iyi bilmiyodum yardımcı oldunuz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bilen bilir ChatGPT hakkında bir çok video vs. var ne yaptığına dair benim bugünki konum genel olarak gerek lisans-lisansüstü tezlerde gerekse hazırlık düzeylerinde olan arkadaşlarımızın proficiency sınavlarında yardımcılık veyahut lise düzeyinde yapamadıkları soruları veya derin araştırmalar için önerileri öğrenme hakkında olacak.

1. Öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
siteye gidebilirsiniz.
2. OpenAI hesabınızın olması gerekiyor kaydolabilirsiniz.
(NOT: Sunucular çok geniş değil o yüzden her zaman içeri almayabilir sizi, sürekli deneyebilirsiniz F5 atarak.)
3. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta New Chat kısmına bir kere tıklayıp gelen ekranda alttaki kutucuğa ne yapmak istediğinizi yazabilirsiniz. Program ingilizce tabanlı tabi diğer dilleri de destekliyor yani Türkçeyi de fakat İngilizce yazmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır oluyor ve daha verimli bir iş gerçekleştiriyor.

Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ve teyit etmek istiyorsanız hatayı da aynı şekilde iletince size dönüt olarak yaptıklarını tarayıp editleyerek geri veriyor.

Ben bugün sizlerle C2 düzeyinde ve ELTS formatında bir " Argumentative Essay" yazdıracağım. Adım adım aşağıda bulabilirsiniz her şeyi. :)

1. Ne yapacağımızı iletelim:

Ekli dosyayı görüntüle 86234

2. Gönderelim ve olanları görelim :)
Ekli dosyayı görüntüle 86235Ekli dosyayı görüntüle 86236

Evet arkadaşlar görüğünüz gibi eğer araştırırsanız "Argumentative Essay" nasıl yazılır diye verdiğim örneğin ve ChatGPT'nin yazdığı doğruluğu karşılaştırabilirsiniz. Eksiksiz bir biçimde yazdı gerçekten çok kullanışlı sadece bu basit bir örnekti. Bu konuyu açmamın bir diğer sebebi de bunun daha fazla ne alanlarda detaylıca kullanılabilieceği konusunda görüşlerinizi merak etmemdi. İyi kullanmalar, iyi forumlar :)
eyvallah bilgilendirme için

Doğrular tektir değişmez siber şube siker affetmez
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlır brom

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ayrıca Chat-gpt ile yazılım kodları çıkartabilirsiniz, örneğin bir site yapacaksınız login kısmını isteyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...