ChatGPT ile yapılabilecekler ve kolaylıklar hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler. Yararlı konu <3

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yapılabilcekler için eğlence amaçlı olanından ona sarhoşluk etkisi verebilcek şeyler içmesini söyle ve sonrasında politika tartış çok eğlenceli oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kesinlikle sınav ödev vb gibi işlerde çok yardımcı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
abi valla bence matematikte kötü ama sözel derslerde süper onun sayesinde güzel not aldım projelerden harbi yapana helal olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben ödevlerimi yaptırıyorum çok yararlı bişey oldu chatopenai

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben ChatGPT kullanarak eğitimler oluşturup pazarlıyorum. Yazılım alanında da kullanmaktayım gayet başarılı bir yapay zeka modeli canlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bu yapay zeka nereye gidiyor ya :D cidden elinize sağlık

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Şuan şüphesiz dünyanın en faydalı yapay zekası :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Chat gpt ye belli kodları yazdırmak vs baya işlevli özellikle yeni gelen güncellemelerden sonra hacktoolları vs de yazdılıyor

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bilen bilir ChatGPT hakkında bir çok video vs. var ne yaptığına dair benim bugünki konum genel olarak gerek lisans-lisansüstü tezlerde gerekse hazırlık düzeylerinde olan arkadaşlarımızın proficiency sınavlarında yardımcılık veyahut lise düzeyinde yapamadıkları soruları veya derin araştırmalar için önerileri öğrenme hakkında olacak.

1. Öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
siteye gidebilirsiniz.
2. OpenAI hesabınızın olması gerekiyor kaydolabilirsiniz.
(NOT: Sunucular çok geniş değil o yüzden her zaman içeri almayabilir sizi, sürekli deneyebilirsiniz F5 atarak.)
3. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta New Chat kısmına bir kere tıklayıp gelen ekranda alttaki kutucuğa ne yapmak istediğinizi yazabilirsiniz. Program ingilizce tabanlı tabi diğer dilleri de destekliyor yani Türkçeyi de fakat İngilizce yazmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır oluyor ve daha verimli bir iş gerçekleştiriyor.

Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ve teyit etmek istiyorsanız hatayı da aynı şekilde iletince size dönüt olarak yaptıklarını tarayıp editleyerek geri veriyor.

Ben bugün sizlerle C2 düzeyinde ve ELTS formatında bir " Argumentative Essay" yazdıracağım. Adım adım aşağıda bulabilirsiniz her şeyi. :)

1. Ne yapacağımızı iletelim:

Ekli dosyayı görüntüle 86234

2. Gönderelim ve olanları görelim :)
Ekli dosyayı görüntüle 86235Ekli dosyayı görüntüle 86236

Evet arkadaşlar görüğünüz gibi eğer araştırırsanız "Argumentative Essay" nasıl yazılır diye verdiğim örneğin ve ChatGPT'nin yazdığı doğruluğu karşılaştırabilirsiniz. Eksiksiz bir biçimde yazdı gerçekten çok kullanışlı sadece bu basit bir örnekti. Bu konuyu açmamın bir diğer sebebi de bunun daha fazla ne alanlarda detaylıca kullanılabilieceği konusunda görüşlerinizi merak etmemdi. İyi kullanmalar, iyi forumlar :)
çok yanlış bilgi veriyor chatgpt yalnız
Post automatically merged:

Chat gpt ye belli kodları yazdırmak vs baya işlevli özellikle yeni gelen güncellemelerden sonra hacktoolları vs de yazdılıyor
sen ciddi misin

Please stop using AI, it scares me😭😭
stop scaring me boy :)))))))))))

Şuan şüphesiz dünyanın en faydalı yapay zekası :D
katılıyorum

kaslı köpke

bu yapay zeka nereye gidiyor ya :D cidden elinize sağlık
dimi ya :thugbear:

Ben ChatGPT kullanarak eğitimler oluşturup pazarlıyorum. Yazılım alanında da kullanmaktayım gayet başarılı bir yapay zeka modeli canlar
knk nasıl yaptığına bana söyler misin öğrenciyim ve paraya ihtiyacım var boş vaktimi senin gibi dijital pazarlamakla doldurmak istiyorum

ben ödevlerimi yaptırıyorum çok yararlı bişey oldu chatopenai
aynen bence de:kekw:

abi valla bence matematikte kötü ama sözel derslerde süper onun sayesinde güzel not aldım projelerden harbi yapana helal olsun
sözelde de bazı hataları var

Kesinlikle sınav ödev vb gibi işlerde çok yardımcı
kesinlikle katılıyorum evet çok yardım ediyor

Elinize sağlık teşekkürler yararlı konu!
ignacio:peepoCryv2:

yapılabilcekler için eğlence amaçlı olanından ona sarhoşluk etkisi verebilcek şeyler içmesini söyle ve sonrasında politika tartış çok eğlenceli oluyo
asfofanfjfafkankjanfan şimdi yapıcam

güzel guide teşekkürler
aynen bence ded süper guide :peepoNice:

Bilgilendirme için teşekkürler. Yararlı konu <3
bence de takılıyorum çok iyi konu :peepoNice:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bilen bilir ChatGPT hakkında bir çok video vs. var ne yaptığına dair benim bugünki konum genel olarak gerek lisans-lisansüstü tezlerde gerekse hazırlık düzeylerinde olan arkadaşlarımızın proficiency sınavlarında yardımcılık veyahut lise düzeyinde yapamadıkları soruları veya derin araştırmalar için önerileri öğrenme hakkında olacak.

1. Öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
siteye gidebilirsiniz.
2. OpenAI hesabınızın olması gerekiyor kaydolabilirsiniz.
(NOT: Sunucular çok geniş değil o yüzden her zaman içeri almayabilir sizi, sürekli deneyebilirsiniz F5 atarak.)
3. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta New Chat kısmına bir kere tıklayıp gelen ekranda alttaki kutucuğa ne yapmak istediğinizi yazabilirsiniz. Program ingilizce tabanlı tabi diğer dilleri de destekliyor yani Türkçeyi de fakat İngilizce yazmanızı tavsiye ederim daha anlaşılır oluyor ve daha verimli bir iş gerçekleştiriyor.

Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ve teyit etmek istiyorsanız hatayı da aynı şekilde iletince size dönüt olarak yaptıklarını tarayıp editleyerek geri veriyor.

Ben bugün sizlerle C2 düzeyinde ve ELTS formatında bir " Argumentative Essay" yazdıracağım. Adım adım aşağıda bulabilirsiniz her şeyi. :)

1. Ne yapacağımızı iletelim:

Ekli dosyayı görüntüle 86234

2. Gönderelim ve olanları görelim :)
Ekli dosyayı görüntüle 86235Ekli dosyayı görüntüle 86236

Evet arkadaşlar görüğünüz gibi eğer araştırırsanız "Argumentative Essay" nasıl yazılır diye verdiğim örneğin ve ChatGPT'nin yazdığı doğruluğu karşılaştırabilirsiniz. Eksiksiz bir biçimde yazdı gerçekten çok kullanışlı sadece bu basit bir örnekti. Bu konuyu açmamın bir diğer sebebi de bunun daha fazla ne alanlarda detaylıca kullanılabilieceği konusunda görüşlerinizi merak etmemdi. İyi kullanmalar, iyi forumlar :)
eline sağlık bilgilendirme için kaydetiyim lazım olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Chat gpt ye tüm ödevlerimi yaptırıyorum la ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...