- Konuyu başlatan
anlamıyom sizi babyhileyi kırmayı bukadar neden seviyonuzki .d
Abi bende menu gelmiyor yardım eder misin ? her şeyi yaptımKonu sabit, ***** olaylarını kafana takma, hileyi satmıyorsun bir şey yapmıyorsun. İleride hile satıp cracklenirsen o zaman üzülürsün. FREE yazılıma ***** yapılmaz, yapılmasında mantık yoktur. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey olmaz zaten. Sadece Türkiye de 2-3 tane noob yapıyor kendileri bir şey üretemediklerinden dolayı. O yüzden kafana takma, devam et.
Hile benim hilem değil , o yüzden yapımcısından yardım isteyin. Sen genede Directx 9.0 yükleyip bilgisayarı yeniden başlat. Eğer gene olmazsa arkadaş hangi vs sürümünü kullandıysa microsoft dll lerini attırsın. Gene olmazsa inject te sıkıntı vardır , kısacası yapımcıyı beklemen gerek.Abi bende menu gelmiyor yardım eder misin ? her şeyi yaptım
Teşekkürler Abi Hile inject oluyor ama menü gelmiyor directx 9 11 filan yükledim dll isticem yapımcıdanHile benim hilem değil , o yüzden yapımcısından yardım isteyin. Sen genede Directx 9.0 yükleyip bilgisayarı yeniden başlat. Eğer gene olmazsa arkadaş hangi vs sürümünü kullandıysa microsoft dll lerini attırsın. Gene olmazsa inject te sıkıntı vardır , kısacası yapımcıyı beklemen gerek.
MTD şeklinde buildlenirse menü gelmeme sorunu giderilebilir fakat dll boyutu bir kaç mb artacaktır
Sana yapımcıyı bekle dedim, yapımcı harici sana kimse yardımcı olamaz. Hileyi en iyi bilen kişi hileyi yapan kişidir.kardeşim bende menu gelmiyor menü gelmesi için lazım olan dll ler sende varsa yada biliyosan bana atar mısın
Sabah konuştukda yardım etti ama yapamadık sonra da bişey yazmadı bana o yüzden bilgi toplamaya çalışıyorumSana yapımcıyı bekle dedim, yapımcı harici sana kimse yardımcı olamaz. Hileyi en iyi bilen kişi hileyi yapan kişidir.