Çalışmıyor Chaves Hack Slot Inventory + Real HP + Ghost Hack + WolfAbility x5

Drop Weapon Eklensin mi ?

• Evet

Oy: 205 79.2%
  • Hayır gerek yok

Oy: 14 5.4%
  • Telekill de gelsin

Oy: 33 12.7%
  • Shoot To Player de gelsin

Oy: 46 17.8%
  • Fly Hack da gelsin

Oy: 32 12.4%
  • Wolf Eyes de gelsin

Oy: 52 20.1%
  • Wall Shot da gelsin

Oy: 53 20.5%

• Kullanılan toplam oy
    259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Loadere son kez bakıcam sorun nerden kaynaklı bakalım

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Konu sabit, ***** olaylarını kafana takma, hileyi satmıyorsun bir şey yapmıyorsun. İleride hile satıp cracklenirsen o zaman üzülürsün. FREE yazılıma ***** yapılmaz, yapılmasında mantık yoktur. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey olmaz zaten. Sadece Türkiye de 2-3 tane noob yapıyor kendileri bir şey üretemediklerinden dolayı. O yüzden kafana takma, devam et.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Konu sabit, ***** olaylarını kafana takma, hileyi satmıyorsun bir şey yapmıyorsun. İleride hile satıp cracklenirsen o zaman üzülürsün. FREE yazılıma ***** yapılmaz, yapılmasında mantık yoktur. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey olmaz zaten. Sadece Türkiye de 2-3 tane noob yapıyor kendileri bir şey üretemediklerinden dolayı. O yüzden kafana takma, devam et.
Abi bende menu gelmiyor yardım eder misin ? her şeyi yaptım

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Abi bende menu gelmiyor yardım eder misin ? her şeyi yaptım
Hile benim hilem değil , o yüzden yapımcısından yardım isteyin. Sen genede Directx 9.0 yükleyip bilgisayarı yeniden başlat. Eğer gene olmazsa arkadaş hangi vs sürümünü kullandıysa microsoft dll lerini attırsın. Gene olmazsa inject te sıkıntı vardır , kısacası yapımcıyı beklemen gerek.

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
shoot to kill felan kardeş sen bayağı pro birisin galiba :D

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
MTD şeklinde buildlenirse menü gelmeme sorunu giderilebilir fakat dll boyutu bir kaç mb artacaktır

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hile benim hilem değil , o yüzden yapımcısından yardım isteyin. Sen genede Directx 9.0 yükleyip bilgisayarı yeniden başlat. Eğer gene olmazsa arkadaş hangi vs sürümünü kullandıysa microsoft dll lerini attırsın. Gene olmazsa inject te sıkıntı vardır , kısacası yapımcıyı beklemen gerek.
Teşekkürler Abi Hile inject oluyor ama menü gelmiyor directx 9 11 filan yükledim dll isticem yapımcıdan

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
kardeşim bende menu gelmiyor menü gelmesi için lazım olan dll ler sende varsa yada biliyosan bana atar mısın
Sana yapımcıyı bekle dedim, yapımcı harici sana kimse yardımcı olamaz. Hileyi en iyi bilen kişi hileyi yapan kişidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...