Onaylı Üye
Selamlar pointblank isimli oyunda pointer offset bulmak için cheat engine,i nasıl bypass edebilirim? Cheat Blocker isimli kıytırık olabileceğini düşündüğüm bir koruması var. Yardımcı olurmusunuz?
discordunu mesaj olarak yazarsan çok sevinirim bro teşekkür ederimkanka cheat engine editlemen lazım istersen discorddan yardım edeyim burda zor HXD Falan indir orjinal cheat engine indir sana kod satırını atıcam ordaki cheat engine yazan yere random birşeyler yazıcaksın ve cheat engine fixi kalkıcak cogu minecraft clientllerinde işe yarıyor point blanktada işe yarıyacağını sanıyorum
teşekkür ederim verdiğin programı araştırmaya başlayacağımProcess Hacker ile oyuna girerken cb.exe yi suspend yada terminate atarsanız cheat engine çalışabilir.En basit bypassı bu diğer türlü debugger yardımıyla uğraşırsınız biraz :d
Bu yöntemde işe yarayabilir cheat blocker leş çünkü :dkanka cheat engine editlemen lazım istersen discorddan yardım edeyim burda zor HXD Falan indir orjinal cheat engine indir sana kod satırını atıcam ordaki cheat engine yazan yere random birşeyler yazıcaksın ve cheat engine fixi kalkıcak cogu minecraft clientllerinde işe yarıyor point blanktada işe yarıyacağını sanıyorum
yt de bazı kanallarda "cheat engine fix" adı altıda cheat engine dosyaları var mesela onlarla değişince oluyor. ben growtopia için fizlemiştim oluyordu.Selamlar pointblank isimli oyunda pointer offset bulmak için cheat engine,i nasıl bypass edebilirim? Cheat Blocker isimli kıytırık olabileceğini düşündüğüm bir koruması var. Yardımcı olurmusunuz?
Ladiffᔾ#8322 Ekleyebilir misinkanka cheat engine editlemen lazım istersen discorddan yardım edeyim burda zor HXD Falan indir orjinal cheat engine indir sana kod satırını atıcam ordaki cheat engine yazan yere random birşeyler yazıcaksın ve cheat engine fixi kalkıcak cogu minecraft clientllerinde işe yarıyor point blanktada işe yarıyacağını sanıyorum