Cheat Engine bypass yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Selamlar pointblank isimli oyunda pointer offset bulmak için cheat engine,i nasıl bypass edebilirim? Cheat Blocker isimli kıytırık olabileceğini düşündüğüm bir koruması var. Yardımcı olurmusunuz?

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Process Hacker ile oyuna girerken cb.exe yi suspend yada terminate atarsanız cheat engine çalışabilir.En basit bypassı bu diğer türlü debugger yardımıyla uğraşırsınız biraz :d

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka cheat engine editlemen lazım istersen discorddan yardım edeyim burda zor HXD Falan indir orjinal cheat engine indir sana kod satırını atıcam ordaki cheat engine yazan yere random birşeyler yazıcaksın ve cheat engine fixi kalkıcak cogu minecraft clientllerinde işe yarıyor point blanktada işe yarıyacağını sanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
kanka cheat engine editlemen lazım istersen discorddan yardım edeyim burda zor HXD Falan indir orjinal cheat engine indir sana kod satırını atıcam ordaki cheat engine yazan yere random birşeyler yazıcaksın ve cheat engine fixi kalkıcak cogu minecraft clientllerinde işe yarıyor point blanktada işe yarıyacağını sanıyorum
discordunu mesaj olarak yazarsan çok sevinirim bro teşekkür ederim
Post automatically merged:

Process Hacker ile oyuna girerken cb.exe yi suspend yada terminate atarsanız cheat engine çalışabilir.En basit bypassı bu diğer türlü debugger yardımıyla uğraşırsınız biraz :d
teşekkür ederim verdiğin programı araştırmaya başlayacağım

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bu yöntemde işe yarayabilir cheat blocker leş çünkü :d

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arakdaşın anlattıgfı mantıklı birşey bu arada kardo

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selamlar pointblank isimli oyunda pointer offset bulmak için cheat engine,i nasıl bypass edebilirim? Cheat Blocker isimli kıytırık olabileceğini düşündüğüm bir koruması var. Yardımcı olurmusunuz?
yt de bazı kanallarda "cheat engine fix" adı altıda cheat engine dosyaları var mesela onlarla değişince oluyor. ben growtopia için fizlemiştim oluyordu.

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ladiffᔾ#8322 Ekleyebilir misin

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Cheat Engine modlayabilirsin fakat modlarken sadece görüntü kısmını değil dbk driver tarafınıda güncellemen lazım yoksa ordanda yakalıyor cheat enginenin source code zaten kendi sitesinde mevcut indirip gerekli düzenlemeleri yapıp derledikten sonra kullanıma hazır eğer yine de çıkartamıyorsan cheat engine gibi programlar mevcut örneğin; Cry Search , ArtMoney gibi programlar ile birşeyler deniyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...