Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildiğim kadarıyla cheat engin kullanarak sadece local oyunlarda yani kendi kurduğun dünya oyunlarında hile yapabilirsin en kolay örneği the forest olabilir ama genel public oyunlarda yani wolftü gibi oyunlarda nakitini değiştiremezsin cheat engine sadece oyun içi sayıları değiştirmeye yarıyor diye biliyorum ve bunu online oyunlarda kullanabileceğini sanmıyorum
cheat engine zaten hile kodlamanın başlıca ögelerinden. offline oyunlarda basit hileler yapılabiliyor. sınırsız mermi sınırsız para god mode vb. ama online tarafında çok fazla derinlemesine iş var
online oyunlarda veriler sunucuda tutuluyor diye biliyorum ve bunları değiştirirsen oyundan atabilir genellikle işe yaramaz doğru yeri bulsan bile sende olan değil sunucuda tutulan veriyi değiştirmek gerek böyle bişey olsaydı metin2 knight online falan piyasada binlerce won dolaşırdı ticaret hilesi falan çıkmıştı sadece eskiden.
bu hile zamanında internet oyunlarına bile etki edebiliyordu ama bilen birisi de gidip cheat engine ile uğraşmaz online olmayan her oyuna hile geçirir ama