Cheat Engine ile hile yazılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu programdan online oyunlara hile yazmak mümkünmü mümkünse nasıl yazılıyor kodalama bilgisi olan varmı

Üye
2 HİZMET YILI
Yazılabilir ama pek kolay olmaz baya iyi kodlama bilmem gerek pek olcagini dusunmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla cheat engin kullanarak sadece local oyunlarda yani kendi kurduğun dünya oyunlarında hile yapabilirsin en kolay örneği the forest olabilir ama genel public oyunlarda yani wolftü gibi oyunlarda nakitini değiştiremezsin cheat engine sadece oyun içi sayıları değiştirmeye yarıyor diye biliyorum ve bunu online oyunlarda kullanabileceğini sanmıyorum

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cheat engine zaten hile kodlamanın başlıca ögelerinden. offline oyunlarda basit hileler yapılabiliyor. sınırsız mermi sınırsız para god mode vb. ama online tarafında çok fazla derinlemesine iş var

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
online oyunlarda veriler sunucuda tutuluyor diye biliyorum ve bunları değiştirirsen oyundan atabilir genellikle işe yaramaz doğru yeri bulsan bile sende olan değil sunucuda tutulan veriyi değiştirmek gerek böyle bişey olsaydı metin2 knight online falan piyasada binlerce won dolaşırdı ticaret hilesi falan çıkmıştı sadece eskiden.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bu hile zamanında internet oyunlarına bile etki edebiliyordu ama bilen birisi de gidip cheat engine ile uğraşmaz online olmayan her oyuna hile geçirir ama

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Online oyunlarda Cheat Engine işe yaramıyor ben senelerdir araştırıyorum bulamadım

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Evet hile yazabilirsin. Cheat Engine üzerinden Cheat Table kodlayarak hile trainer yapabilirsiniz. AntiCheat çoğu Cheat Engine'yi algılayabilir. En büyük eksik Cheat Engine yüklü olmadan kodladığınız hile trainer çalışmaz.
Google ile "Cheat Engine Cheat Table tutorial" yazarak araştırabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben gtada para hilesi yapmıştım zamanında cheat enginele

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Offline oyunlarda çok yönlü kullanılabilir diye biliyorum hile konusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...