Cheat engine pointer bulmanın çok uzun sürmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir adet pointer bulmak bile 1 saat sürüyor şöyleki level'i yüksek tutup mesela 9-10 arası bir şey yapıp daha sonrasında 30 dakika veya üstü beklemeden pointer bulunmuyor
ve en az oyunu 10-15 kez yeniden başlatıp pointer kalıcımı diye kontrol etmek gerekiyor yani çok yorucu bir işlem
multilevel pointer bulmak da aynı şekilde bir arama yapıyorsun karşına 500 tane sonuç çıkıyor hepsini tek tek kontrol etmek ve bunu 6-7 kez yapmak çok uzun yorucu ve karışık
yani çok garip geldi bana bunun düzgün bir yöntemi yokmu? herkes mi aynı şeyi yaşıyor benmi bir şeyleri atlıyorum? geliştiriciye sordum beklemen gerekiyor yapıcak başka bir şey yok dedi çok garip

bir hile yapımcısı oyuna güncelleme geldiğinde 3-4 gün aralıksız pointermı arıyor?

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bana sorarsan pointer scan icin max 4-5 level kullanman daha iyi. Ondan daha yuksek aratirsan dedigin gibi daha cok uzun suruyor ve alcagin sonuclarda saglikli olmaz. 7-8 level pointer scani Cheat enginede araticagima Oyunu IDA da static bir sekilde analiz ederim oyle bulurum. Ve developerlar oyuna her guncelleme geldiginde pointer scan yapmiyor.. Signature/Pattern scan yaptigi zaman ilgili noktayi tam olarak bulabiliyor .

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bana sorarsan pointer scan icin max 4-5 level kullanman daha iyi. Ondan daha yuksek aratirsan dedigin gibi daha cok uzun suruyor ve alcagin sonuclarda saglikli olmaz. 7-8 level pointer scani Cheat enginede araticagima Oyunu IDA da static bir sekilde analiz ederim oyle bulurum. Ve developerlar oyuna her guncelleme geldiginde pointer scan yapmiyor.. Signature/Pattern scan yaptigi zaman ilgili noktayi tam olarak bulabiliyor .
dediğin diğer şeyleri ilk defa duyuyorum videoları varsa atarmısın konu ile alakalı , her türlü level de tek tek deniyorum yok hocam olmuyor 30-40 dakika beklemek lazım yani her türlü kombinasyonu denedim ondan söylüyorum

Üye
2 HİZMET YILI
pointer ararken offset değeri ve leveli oluyor seçebiliyorsun onları leveli 5 offseti de 2048 yapıp dener misin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
vallacidden çok zor bende yaparken zorlanıyorum yok mu kolay yöntemi

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Forumlarda olması lazım bakalım bir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bi forumda gormustum ama atarsam buyuk ihtimalle reklamdan sikinti yapabilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ayni sorun bende de var forumda arastirirken bunu bulmam cok iyi oldu ama cozumu hala bulamadim .alesefr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...