arkadaşlar offline bir oyun indirdim mesela adamın canı yazmıyor bi bar var fakat kaç bilmiyorum bunu nasıl artırıcam cheat engine ile mesela silah çok sekiyor sekmesini nasıl attırıcam
veya speed hack nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz
Dostum ilk önce can barının offsetini bulman gerekli bunun içinde oyun içindeki oynayan bir rakamdan offest değeri çıkarıp bunu cheat enginede bunu taratıp 4 byte olması gerekliydi yanlış hatırlamıyorsam bunu yaptıktan sonra kırmızı yanıp sönen yazıları ayırıp yeşil olan value değerlerini değiştirmen gerekli
Hız hilesi istiyorsan oyunu seçip yandaki speed hack kaydırma barı var ordan hız oranını ayarlayabilirsin dostum
Orada sayılar eçenekleri falan var ya Aç İngilizce çeviri çevir oradan kendin yaparsın ya orada adamlar sana her şeyin en güzeli ayrıntısıyla yazmış zaten orada sayılarının istediğin hızı sayıyı mermi vesaire iyi her şeyi ayarlarsın ama öyle çok hani tahmin ettiğim kadar uçmalı kaçmalı şeyler yok demiyorum ama sonuçta offline ya olsun ya sıkıntı olmaz
orda can yazmasına gerek oyun dosyalarının içince bir heal doyası tarzı şeyler olur ordaki hesh kodunu alıp cheate ngine yazabilirsin belki olur oyun iyi değilse ama iyi bir oyunsa bunun olucağını sanmam