Üye
FPS oyunlarında mermi, can gibi şeylerin Pointer'ını bulmak kolay çünkü bir değeri var fakat karakter bir sayı değil ve bulamıyorum. Örnekle anlatmam gerekirse: Mesela canımız oyunda 100 ve Cheat Engine ile değerler azalana kadar canı aratıp bulabiliyorduk. Aynı şekilde mermimiz 30 diyelim. Aratıp rahatça bulunuyor fakat karakter bir sayı olmadığı için neyi aratıp bulacağımı bilmiyorum.
Bildiğim bir tek şey var ama işe yarar mı? Onu da bilmiyorum
Örneğin, merminin geçici değerini Cheat Engine'da buldum. Bulduğum değerin üstüne 1 kere tıklayıp CTRL + B yapınca orada sayılar çıkıyor ve ateş ettikçe silah sekiyor, silah sektikçe de oradaki sayılardan bazıları artıyor ve o sayılardan silahın sekme Pointer'ını da buluyorum bunun gibi.
Aşırı basit bir konuyu çok uzattım biliyorum ama lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Size olayı detayıyla ve en kolay anlaşılacak şekilde derdime anlatmayı denedim.
Bildiğim bir tek şey var ama işe yarar mı? Onu da bilmiyorum
Aşırı basit bir konuyu çok uzattım biliyorum ama lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Size olayı detayıyla ve en kolay anlaşılacak şekilde derdime anlatmayı denedim.
Moderatörün son düzenlenenleri: