FPS oyunlarında offset veya pointer nasıl bulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Katılım
17 Kas 2023
Mesajlar
15
Tepki puanı
7
Yaş
24
2 HİZMET YILI
FPS oyunlarında mermi, can gibi şeylerin Pointer'ını bulmak kolay çünkü bir değeri var fakat karakter bir sayı değil ve bulamıyorum. Örnekle anlatmam gerekirse: Mesela canımız oyunda 100 ve Cheat Engine ile değerler azalana kadar canı aratıp bulabiliyorduk. Aynı şekilde mermimiz 30 diyelim. Aratıp rahatça bulunuyor fakat karakter bir sayı olmadığı için neyi aratıp bulacağımı bilmiyorum.

Bildiğim bir tek şey var ama işe yarar mı? Onu da bilmiyorum :D Örneğin, merminin geçici değerini Cheat Engine'da buldum. Bulduğum değerin üstüne 1 kere tıklayıp CTRL + B yapınca orada sayılar çıkıyor ve ateş ettikçe silah sekiyor, silah sektikçe de oradaki sayılardan bazıları artıyor ve o sayılardan silahın sekme Pointer'ını da buluyorum bunun gibi.

Aşırı basit bir konuyu çok uzattım biliyorum ama lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Size olayı detayıyla ve en kolay anlaşılacak şekilde derdime anlatmayı denedim.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Katılım
28 Nis 2017
Mesajlar
51
Tepki puanı
2
Ödüller
7
Yaş
26
9 HİZMET YILI
Kanka sen ne yapmaya çalışıyon silah tepmesinimi azaltmaya çalışıyon
 
Onaylı Üye
Katılım
25 Ocak 2024
Mesajlar
109
Tepki puanı
3
Yaş
26
2 HİZMET YILI
ana ekranı açarak yada youtuba bak araştır ben tam bilmiyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst