aynen işte bana o formül lazımbrom bana bi arkadaş yapmıstı cheat engine nin kodlarını acıp bikaç birşey yapıp anlasılmıyordu acarken oyle birşeydi sanırım
c.e ile tam pointlere ulaşıcam bir şekilde acme yakalıyor sorgulama sırasında oyunu kapatıyoracme koruma dediğimiz knightonline pvp serverlerinden bahsediyorsan zaten işin çok zor c.e açsan bile pointerleri bulman hiç bir işe yaramayabilir çünkü paket şifrelemesi farklı , thread kontrolü olması lazım yani paketi kimin gönderdiğine bakıyor wh gibi özellikler zaten artık cliente yama gerektiriyor bazı pointerleride bulmak için debug etmen gerekiyor e debug korumasıda var yani editle c.e ile olucak iş değil
Aynen ö şekil oluyor hocam. Sizce bunun bir taktiği varmı ben bi bakayım derseniz thedeathko.com buyur hocam oyun burada boş bi zamanında kontrol edermisin nasıl bypass yapıcaz veyahut pointlere offsetlere nasıl ulaşıcazreis debug korumasından kaynaklanıyor yüksek ihtimal bulduğun adress 'i scan yapmaya çalıştığında oyunu kapatıyor
gerçekten öyle ki sadece sayılı kişiler yapıyor ve satıyor nacizane tavsiyem bu yeni türeme antiler varya onlara bak geliştir kendini acme bitirme tezin olsunozaman ben pes ediyorum. Suan koxp yapmak bankanın arayüzüne ulaşabilmek kadar zorlaşmış. yapabilene helal olsun emeğinize sağlık Yorum yapana minnetarım.