Cheat engine'yi Acme yakalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese kolay gelsin. uzun zamandır uğraşıyorum ama birtürlü sızamadım oyunun pointlerine. sıkıntı şudur acme beni yakalıyor. Nasıl saklıycam cheat engineyi bi yardım edin kurban olam

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
brom bana bi arkadaş yapmıstı cheat engine nin kodlarını acıp bikaç birşey yapıp anlasılmıyordu acarken oyle birşeydi sanırım

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle hangi oyun? c.e acilmama sebebi oyunun güvenlik duvari yüzündendir oyunu bypass etmen lazim (güvenlik duvari kapatmak) yoksa acamiyabilirsin veya c.e veh debugger kullan öylede yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
acme koruma dediğimiz knightonline pvp serverlerinden bahsediyorsan zaten işin çok zor c.e açsan bile pointerleri bulman hiç bir işe yaramayabilir çünkü paket şifrelemesi farklı , thread kontrolü olması lazım yani paketi kimin gönderdiğine bakıyor wh gibi özellikler zaten artık cliente yama gerektiriyor bazı pointerleride bulmak için debug etmen gerekiyor e debug korumasıda var yani editle c.e ile olucak iş değil

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aynen Knight Online pvp serverlerinden bahsediyorum. Hani bunun bir yolu olması lazım oyunu bypass edemiyorum
Post automatically merged:

brom bana bi arkadaş yapmıstı cheat engine nin kodlarını acıp bikaç birşey yapıp anlasılmıyordu acarken oyle birşeydi sanırım
aynen işte bana o formül lazım
Post automatically merged:

acme koruma dediğimiz knightonline pvp serverlerinden bahsediyorsan zaten işin çok zor c.e açsan bile pointerleri bulman hiç bir işe yaramayabilir çünkü paket şifrelemesi farklı , thread kontrolü olması lazım yani paketi kimin gönderdiğine bakıyor wh gibi özellikler zaten artık cliente yama gerektiriyor bazı pointerleride bulmak için debug etmen gerekiyor e debug korumasıda var yani editle c.e ile olucak iş değil
c.e ile tam pointlere ulaşıcam bir şekilde acme yakalıyor sorgulama sırasında oyunu kapatıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
reis debug korumasından kaynaklanıyor yüksek ihtimal bulduğun adress 'i scan yapmaya çalıştığında oyunu kapatıyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
reis debug korumasından kaynaklanıyor yüksek ihtimal bulduğun adress 'i scan yapmaya çalıştığında oyunu kapatıyor
Aynen ö şekil oluyor hocam. Sizce bunun bir taktiği varmı ben bi bakayım derseniz thedeathko.com buyur hocam oyun burada boş bi zamanında kontrol edermisin nasıl bypass yapıcaz veyahut pointlere offsetlere nasıl ulaşıcaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
reis şuanda orda aktif olarak botumuz satışta olduğu için bu konuda yardımcı olamam ama paket şifrelemesini çözmediğin sürece pointerler zaten bir işe yaramayacaktır. Paket atamadıktan sonra hiç bir işe yaramyacak yani eskisi gibi wh artık ko_chr + ko_off_wh ile yapılmıyor artık cliente yama gerekiyor

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Knight Online xigncode3 koruması içeriyor öncelikle o korumayı bypasslaman gerek. Daha sonra c.e ile istediğin pointeri arayabilirsin.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ozaman ben pes ediyorum. Suan koxp yapmak bankanın arayüzüne ulaşabilmek kadar zorlaşmış. yapabilene helal olsun emeğinize sağlık Yorum yapana minnetarım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ozaman ben pes ediyorum. Suan koxp yapmak bankanın arayüzüne ulaşabilmek kadar zorlaşmış. yapabilene helal olsun emeğinize sağlık Yorum yapana minnetarım.
gerçekten öyle ki sadece sayılı kişiler yapıyor ve satıyor nacizane tavsiyem bu yeni türeme antiler varya onlara bak geliştir kendini acme bitirme tezin olsun :) maxacs felan var onlar daha kolay onlarla uğraşabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tbl editor ile acme klosurundekı dosyaları editleyeceksin ben yıllardır knıght oyununda bunu yapıyorum ve unutma her antı koruma bypass edilebilir. (ozellıkle eklemek ıstıyorum 3 gun ugrastıgım birşey sonucunda da knıghtta para gorevlerını kodlamıstım yanı coın veren gorevlerı %800 daha fazladan coın alıyorum gorevlerden. ) bunun gıbı seyler hala denıyorum ve buldugum efsane 2 tane daha yontem var. sadece bıraz kafayı kırmak lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bypassız işlemez oyunlar zaten koruma kalkanına ilk c engineyi koyuyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bypass olmadan olmaz her oyunda böyle

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
youtubeden bakabılırsın bir adam acıklamıs bunu nasıl yapacagını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...