normalde envanter hack aktif edince dövme gidiyor da ... ban atmayın dwordu indirmek için konu açtım
19 Ağu 2016 #1 BordoBereli99 B Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI normalde envanter hack aktif edince dövme gidiyor da ... ban atmayın dwordu indirmek için konu açtım
19 Ağu 2016 Yasaklandı #2 MertReizYt M Banlı Üye Katılım 7 Ağu 2016 Mesajlar 763 Tepki puanı 2 Yaş 32 9 HİZMET YILI OLUR FAKAT ENVANTERDE GOZUKUR OYUNDA GELMEZ
19 Ağu 2016 Yasaklandı #3 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI Dövme hilesi olur ancak bir nevi görünüş hilesi desek daha iyi olur. Oyundaki gücünü arttırmaz sadece görünür yani anladınmı
Dövme hilesi olur ancak bir nevi görünüş hilesi desek daha iyi olur. Oyundaki gücünü arttırmaz sadece görünür yani anladınmı
19 Ağu 2016 #4 BurooB B Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Slot İnventory yapınca dövme takabiliosun krdşm envanterine girip tabi dövmen varsa
19 Ağu 2016 #5 SaLDarkBlue S Onaylı Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 65 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI kafa topundaki görünüş hack gibi olur canına fayda etmez.
20 Ağu 2016 #6 lDarkAngeL Unutulan Değil iz bırakan OL! Süper Üye Katılım 19 Mar 2016 Mesajlar 1,329 Tepki puanı 22 Ödüller 10 Yaş 94 10 HİZMET YILI Merhaba, Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır. Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz. Kod: Konu Linki : Konu virüs taraması : Virüs Tarama Siteleri; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba, Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır. Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz. Kod: Konu Linki : Konu virüs taraması : Virüs Tarama Siteleri; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap