Ciddi bir meselem var. Vakit ayırırsanız sevinirim fikirleriniz benim için önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
benim kız arkadaşım var 3 yıldır beraberiz sorunum şu kız arkadaşımı 2 kere kaydedilmeyen bir numara aradı ilkinde pek bir şey diyemedim kendi içimde kapattım konuyu arayan kişi şunları diyordu sevgilini aldatıyorsun vb gibi şeyler. bu mayısta oldu. geçen bizim evde takılırken bir anda aynı şekilde kaydedilmeyen bir numara aradı ve yine aynısını söyledi yani tam aynı olmasa da benzer kelimeler farklı cümlelerdi ama eminim ki aynı kişi değildi. şöyle bir durum var ikimizde asosyaliz bir adet arkadaşımız yok o yurtta kalıyor. kafam basmıyor artık benim hani böyle bir şey var mı bilmiyorum olabilir mi onu da bilmiyorum çıldırmak üzereyim bir yıl öncede instadan bir çocuk yazmıştı işte sevgilin seni aldatıyor fotoları var elimde falan diye ben inanmadım attığı foto ile kız arkadaşımın ten rengi uyuşmuyordu kullandığı oje farklıydı kız arkadaşım devamlı olarak siyah oje sürer ama attığı fotoda mor renkte oje vardı. eskiden bi ara ayrılmıştık çocuk bu ara çıkmıştı piyasaya ardından bi panelci bebe ile takılmıştı kendisiyle yaşıt ama benden küçük bana tehditler etti açık adres verdim gelmedi. 29 temmuzda ise biz büyük bir kavga ettik ve yine o panelci çocukla konuşmuş ki konuştuğu yetmemiş buluşmuş anlattığına göre bana yalvardı yakardı. benimde merhametim büyüktür affettim. ben ne yapmalıyım zaten üzerimde depresyon var doktorum bu olaylardan sonra şizofreni belirtisi olduğunu söyledi antalyada yaşıyorum. fikirleriniz düşünceleriniz benim için değerli her bir yazıyı okuyacağım lütfen ciddi olun.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kardeşim boşver kız işlerini at köşeye gitsin nereye gidiyorsa ondan sonra, hata sende affetmekle hata yapmışsın bu tür kızlara prim vermeyeceksin sen bak yoluna daha iyisini bulursun sıkma canını

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim boşver kız işlerini at köşeye gitsin nereye gidiyorsa ondan sonra, hata sende affetmekle hata yapmışsın bu tür kızlara prim vermeyeceksin sen bak yoluna daha iyisini bulursun sıkma canını
evime geliyor yalvarıyor ben sana kötü birşey yapmam gibi şeyler yapıyor şuan ayrıyız ve hani asansörün yanında odam o geldi sanıp korkuyorum içten içe.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
karedşim ilişkiye devam etmeni tavsiye ederim en kötü seçeneğin aldatılmak olur eğer aldatılmadıgını düşün kıza da ilişkiye de hakaret olur boşa gider her şey belli bi zaman olmuş bence devam et

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka devam etmemeni öneririm belli ki sana zarar veriyor bu ilişki kendini neden bu kadar yordun seviyorsun tamamda kimseye bu kadar değmez şizofreni teşhisi koyulacak kadar ne oldu tek temennim ayrılman bir süre güzel geçicek sonra kız arkadaşının boşluğuna düşeceksin ama sakın yazma ayrılıp boşa düşersen sadece kafanda düşünmemeye çalış ayrılmazsan daha kötü şeyler olabilir kız güven vermiyor bence bir düşün :)

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kızların geneli sorun :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kız ayağı hiç sevmem alacaksın evleneceksin sevgilide neymiş

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
boşver kanka kızlar gelip geçer gel oyun oynayalım :D

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
çıkarken yukarı merdivenlerden bir adam gördüm orda olmayan bugün yoktu olduğu yerde keşke keşke çekip gitse

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kızla takıl ciddi ilişki düşünme yapman gereken en doğru şey budur:powerdog:

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o sana nasıl davranıyorsa seni sana nasıl önemsiz hissettiriyor canı sıkılıdğında eğlenmeye geldiği bir yer gibi davranıyorsa acı çekttiriyorsa sende ona aynı duyguları hissettirip aynı şekilde davranacaksın kimler gelir kimler geçer daha koca bir ömür var önümüzde bir kız için değmez

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Ben bu tarz konularda kendi adıma konuşayım eğer en ufak bir şüphem varsa direkt ayrılırım fakat konu bir başkasının ilişkisi olunca direkt ayrıl demek kolay olmuyor zaten kişi de ben ayrıl dedim diye ayrılmıyor kalıyor öyle. O yüzden sana verebileceğim en iyi tavsiye iliskine devam etmen olur inceldiği yerden kendisi kopar zaten bir de aldatılmayı bu kadar büyütmeyin derim evli değilsiniz çocuğunuz yok bir şeyiniz yok sizi ilişkinize bağlı tutan tek etken sevgiliniz ile aranızdaki sadakat hissi bu bazen iki tarafta da oluyor bazen tek taraflı oluyor yapacak bir şey yok bu durumda kendinizi de yıpratmayın boş yere

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum yazdığın her şey şüphe üzerine kurulu, bilinmeyen numaraların aramalarını kanıt olarak kabul edemezsin sen etsen de psikolojik olarak bunun cefasını yıllarca çekersin. Kıza karşı art niyetli tavırda olan insanların yaptığı şeyler de olabilir fakat ortada bir şüphe var artık. Senin için en sağlıklı şey bu şüpheyi kanıtlayacak bir şey bulup ilişkiyi bitirmen aksi takdirde içinde hep belki aldatmıyordu ben fevri karar verdim düşünceleri yaşayacak. Eğer aldatıldığına yönelik bir kanıt bulamıyorsan aldatılmadığına yönelik bir kanıt bulma arayışına git ve ilişkine devam et aksi takdirde bu psikolojik buhranla çok baş edemezsin.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
doktorun haklı kardeşim muhteşem 100 yıl sanmışsın sen olayı

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
aldatmak en büyük ezikliktir ama şüpheyle hareket edilmez dostum aynı problemi bende yaşadım ve ilişkim bitti sakın şüphe ile hareket etme

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bir ilişkide şüphe varsa o ilişki yürümez güven kırar. O cocuğu ikinci plana almış belki seninle işi bitince emin ol o cocukla konuşmaya devam edecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sana zarar veriyorsa bir ilişki devam etmemen gerekir . Şüphelerini doğrulayamazsın ,kıza böyle böyle bir şey düşünüyorum desen , kabul etmeyeceği bariz belli . Yerinde olsam yoluma bakardım , kendi sorunlarımı çözmeye kendimi geliştirmeye çalışırdım . Yapabileceğin en büyük iyilik kendinedir . Kafanı toplamaya ihtiyacın var gibi .

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
O şüpheyle yaşanmaz bence. Ayrılırsan hayat kalitenin nasıl arttığını görebilirsin dostum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka bana soracak olursan öyle bişey yaptığını düşünüyorsan eğer ilk kafanda bitir sonra kızı sil direkt hemde hem kendin zarar görmezsin hemde başka bir türlü garip olaylar vallaha üzüldüm brom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...