Ciddi bir meselem var. Vakit ayırırsanız sevinirim fikirleriniz benim için önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
A melhor solução é focar em si mesmo e fazer algo por si mesmo. Os homens não dão o futuro, mas você pode fazer o seu próprio

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
tüm yazdıklarınız için zaman ayırdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim dostlarım. her şeye şüphe ile yaklaşılmamalı ama bazı yerlerde şüphe ile yaklaşılmalı uzun lafın kısası ciddi bir konu olasıya kadar güvenim tamamiyle bitesiye kadar yani kısaca kanıtlayasıya kadar ilişkimi sürdüreceğim sonuçta üç yıllık bir serüven ne olursa olsun sonunu merak ediyorum. iyi günler dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kanka kızı boşver LoL oyna aldatılma riskin yok en fazla duon aldatır gerçi o daha kötü

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka sorunlu bir kişiden olmaz, ister sorunları direkt kendinden kaynaklı olsun ister başkaları ile beraber olsun değmez vaktini kaybetmeye baksana psikolojine bile zarar vermiş anlaşılan.
Zararın neresinden dönülürse kardır sözüne bir kulak vermeni tavsiye ederim, uzaklaşmak bazen en iyisidir.
Kimse sana yalvardı diye onu affetmek zorunda değilsin, bırak sokakların olan sokakların kalsın.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben ayrıl dedim fakat ciddi düşünmeden ve kafaya takmadan yapamayacağını düşündüğüm için dedim hocam. Yoksa aksini yapabileceğine eminsen kafaya takmadan ciddi düşünmeden çıkabilirsin bir süre daha.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şüphe çekeceğine ayrıl gitsin başka kızmı yok.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sil at yaa çokta şeeyapma yani oyun oyna bırak bu aşk meşk işlerini

Üye
2 HİZMET YILI
güzel kardeşim içine bir kuşku düştüyse ayrıl
çünkü ileride durmadan aklını kemiren sorular cıkıcak kızlardan uzakdur en iyisi senin kendini sevip hayatına yön vermen

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çok geçmiş olsun kardeşim çalışmaya devam

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kızı boşver kral bunalıma sokmuş seni daha iyisine layıksın

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şüphe ile değil zaman ile hareket et bir şey kaybetmezsin aldatılırsan komik duruma sen düşmezsin ama şüphe ile hareket edip birde haksız çıkarsan hem komik hemde çaresiz durumda olursun

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
If you want to continue then don't take it seriously because it will 100% end badly.
I hope you have improved
The only thing I know is that time heals everything

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hayat olasılıklar üzerine kuruludur, zamana bırak ne olacağını gör zaten bi süre sonra unutuyor insan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ayrıl kendi sağlığın için kafayı yersin böyle

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka bir bokluk var ki aranıyor veya mesaj alıyorsun ortada böyle bir şey olmasa neden olsun

Donator
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
çok takma kafana geriçekil bir kaç adım izle kendin izle kızı da siktir et olanları değerlendir aynı şeyleri ileride yaşama . dişli ol birazda özgüvenli . sikmediğin mck kalmaz emin ol . emin ol yani önce kendinden . takılma oldu bitti oyalanma çık o labirentten

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kardeş ne demişler sıkma canını okşa pat...canını yaşın daha ufak bunlar gelip gecici sen boşver o onu demiş bu bunu demiş yok biri arıyor seni aldatiyor bilmem ne bilmem ne sen HAYATI YAŞAMANA bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...