Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciddi bir meselem var. Vakit ayırırsanız sevinirim fikirleriniz benim için önemli.
tüm yazdıklarınız için zaman ayırdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim dostlarım. her şeye şüphe ile yaklaşılmamalı ama bazı yerlerde şüphe ile yaklaşılmalı uzun lafın kısası ciddi bir konu olasıya kadar güvenim tamamiyle bitesiye kadar yani kısaca kanıtlayasıya kadar ilişkimi sürdüreceğim sonuçta üç yıllık bir serüven ne olursa olsun sonunu merak ediyorum. iyi günler dilerim.
Kanka sorunlu bir kişiden olmaz, ister sorunları direkt kendinden kaynaklı olsun ister başkaları ile beraber olsun değmez vaktini kaybetmeye baksana psikolojine bile zarar vermiş anlaşılan.
Zararın neresinden dönülürse kardır sözüne bir kulak vermeni tavsiye ederim, uzaklaşmak bazen en iyisidir.
Kimse sana yalvardı diye onu affetmek zorunda değilsin, bırak sokakların olan sokakların kalsın.
Ben ayrıl dedim fakat ciddi düşünmeden ve kafaya takmadan yapamayacağını düşündüğüm için dedim hocam. Yoksa aksini yapabileceğine eminsen kafaya takmadan ciddi düşünmeden çıkabilirsin bir süre daha.
güzel kardeşim içine bir kuşku düştüyse ayrıl
çünkü ileride durmadan aklını kemiren sorular cıkıcak kızlardan uzakdur en iyisi senin kendini sevip hayatına yön vermen
Şüphe ile değil zaman ile hareket et bir şey kaybetmezsin aldatılırsan komik duruma sen düşmezsin ama şüphe ile hareket edip birde haksız çıkarsan hem komik hemde çaresiz durumda olursun
If you want to continue then don't take it seriously because it will 100% end badly.
I hope you have improved
The only thing I know is that time heals everything
çok takma kafana geriçekil bir kaç adım izle kendin izle kızı da siktir et olanları değerlendir aynı şeyleri ileride yaşama . dişli ol birazda özgüvenli . sikmediğin mck kalmaz emin ol . emin ol yani önce kendinden . takılma oldu bitti oyalanma çık o labirentten
Kardeş ne demişler sıkma canını okşa pat...canını yaşın daha ufak bunlar gelip gecici sen boşver o onu demiş bu bunu demiş yok biri arıyor seni aldatiyor bilmem ne bilmem ne sen HAYATI YAŞAMANA bak