Ciddi bir meselem var. Vakit ayırırsanız sevinirim fikirleriniz benim için önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
sen 2. sansi vermissin Allah senin ne kadar iyi kalpli cocuk oldugunu gorüyor ama o seni 2 kere aldatiyorsa hic bir zaman affetmiceksin. it gibi gelicek it gibi yalvaracak yinede affetmiceksin. cünkü bir insan 7 sinde ne ise 70 'indede o olur anladin mi.

Benimde hayatimda 2 güzel insan oldu
1. aldatti onu saldim basimdan hala pesimde.
anladinmi herzaman kaçan kovalanir sen kaçacaksin o kovalicak ve it gibi her zaman pisman olacak
2. ise o harbi güzeller güzeli kiz arkadasimdi onu hala seviyorum sevecegimde ismi " Eylül " onun uzaktan iliskimizdi 5 yil oldu 1.5 yilda aramizdan ayrildi sadece onu gormeye mezarinin basina ellerimle topraga verdim en büyük aci en kotü hayat bu.

sen sen ol kendinden baskasini fazla güvenme sevme anladin mi o sizofireni hastaligi degil doğrudur ama dejavu yaşamista olabilirsin yada rüyada gormüs olabilirsin temiz iyi kalpli oldugundan Allah ta sana doğrulari gosteriyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum bu ilişkiye bir kere şüphe girmiş to parlaması çok zor olur sakın yüz verme

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
buyur dostum konuşmak istesen dinliyorum seni

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
kanka sana tek tavsiyem seni aldatıyorsa sen de onu kullan sonra çöp gibi at kenara hak ettiği şey budur kimse kimseye durduk yere bu kadar musallat olup sevgilini aldatıyorsun demez demek birileri ile bişeyler yapmış ki bunlar söyleniyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şupheyle yaşanmaz geri geldiğinde de ki, bana ya ispat edersin bir şey olmadığına ya da hayatımdan defol git de.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka boş koy kız işlerini çök oyunlara motora hayatı yaşa sahne senin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence sana zarar veriyor ve hayatından çıkartıp toparlanma sürecine girmelisin.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
brom kimseye ihtiyacın olmadığını bilsen yeterli olur. kimse için başını belaya sokma.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İçinde şüphe bulunduran ilişkilerde mutlaka terslikler vardır uzaklaşın.

Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
ooooo hocam çok kritik karşına alıp acilen adam gibi konuşman lazım bro başka yolu yok

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
dostum kimseye güvenme babana bile kendi çizginde yürü

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
kral bence o panelci dediğin çocukla hala konusuyor olabilir dikakt et kendini buakdar sıkma bugün varız yarın yokuz hayatı yaşamaya bak 😉

VALORANT NEFRETLİSİ
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ciddi düşünmeden takılmaya devam etmen iyi olur ne olursa olsun ciddi bile düşünüyorsan ciddi değilmiş gibi davran ne yaptığını ne dediğini hiç umursama takıl çünkü böyle durumları yakın zamanda bir arkadaşım yaşadı kız yılbaşına işteki arkadaşlarıyla ev kiralıyıp içmişler ki bu ilişkide çok büyük bi saygısızlık çocuk gitme demesine rağmen gitmiş vs vs ciddi olma çoğu ilişkinde ciddi olacağın kızı bulduğunda illaki hissedersin ciddi olmama olayına çok kaptırma kendini ondan :/

ciddi olmama olayına çok kaptırırsan kendini birlikte olman gereken kişiyi bulduğunda iç sesini dinlemeyip takılmaya devam edersen kaybedersin kızı

Üye
2 HİZMET YILI
Kanka bak o kızdan hayır gelmez bir dost tavsiyesi 1 2 kavgada başka erkeğe kosan birinden seni sevmesini bekleme sende sevme zaten bırak bak hayatına ille birisi denk gelicek güzel şeyler zaman alır kardeşim sende benim gibi bekle ben şuan 2 aylık çok güzel bir ilişkinin içerisindeyim ama 3 sene bekledim ben beklediysem sende beklersin bırak o kizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...