Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciddi bir meselem var. Vakit ayırırsanız sevinirim fikirleriniz benim için önemli.
7 yıl ilişkim oldu genede terk edip gitti yani demem o ki sakın peşinden koşma bırak o sein peşinden koşsun yoksa kaybeden sen olursun kızlar kovalamayı sever kovanmayı degil
Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama kız arkadaşın kavga ettiğiniz gibi gidip baskasıyla bulusup konusuyosa seni üzüyor ise üzülmene gerek yok kardesim hicbir şekilde benim de başıma böyle şeyler geldi uzun ilişkide güven önemlidir güven olmuyorsa olmaz ama kız arkadaşınla oturup adam gibi konuşman da gerek sonuçta 3 yıl geçmişiniz var
sen o kızı sal kafanı boşalt çok takıntı haline getirme böyle şeyleri karın değil sonuçta aldatsa ne olacak bırakır başka kız bulursun takma hayatını yaşa-
Kız hakkındaki bütün şüpheleri kızla gider. Eğer kız şüphelerini gidermiyorsa ayrıl. Bende bilirim zor olduğunu ama insan alışıyor. Başka kızlara yönel. Bu dünyada senden kıymetli kimse yok. Bunu unutma.
bir kişi senin yolundan baska bir yolu tercih etmeyi bırak düşünmüsse bile o kişi senin icin dogru insan degildir sadık kalmak her yüregin harcı degildir..