Çift Monitör Yerine 34 -49 inç monitör ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeadlyEvo
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arakdaşlar Elimde 2 tane rampage 27 inç curve var bunun yerine 34 veya 49 almak mantıklımı veya aramızda kullanan varmı

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hocam çift monitör keyfi tartışılmaz 2 sini satıp 1 tane alma bnce

Üye
5 HİZMET YILI
mantıklı değil o kadar büyük bir ekran hiçbir işine yaramaz çift monitör gayet işini görür

DeadlyEvo
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hocam çift monitör keyfi tartışılmaz 2 sini satıp 1 tane alma bnce

Çok kararsız kaldım bilemiyorum
Post automatically merged:

mantıklı değil o kadar büyük bir ekran hiçbir işine yaramaz çift monitör gayet işini görür
bi nevi 27 inç 2tane olunca aynı boyuta denk geliyor
Post automatically merged:

Mantıklı değil hocam
3. alayım o zaman :-D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
çift monitör daha şık gözüküyor ayrıca yayın falan yaparsın belki ileride birisi donate atar yan monitörde açman falan gerekebilir.

Üye
9 HİZMET YILI
aga oyun oynamak için ise 27 de kalmanı tercih ederim çok büyük ekranın bir mantığı yok

pembe adam
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tek monitör yapmanı önermem çift monitör iyidir daha işlevseldir her açıdan

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çift monitör büyüktür 34 - 49 in monitor diyorum

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
ben kendim çift monitör kullanıyorum elime bir çok fırsat geçti tek monitör yapmak için ama yapmadım sende bence yapma çünkü çift kullanmak her zaman işine yarayacaktır misal örnek veriyorum bir oyundasın sol tarafta discord gibi uygulamaları yerleştirip ana ekran yanı tam karşında olan ekranda oyun oynayabilirsin veya grafik işleriyle uğraşıyorsun ana ekranda yaptığın tasarımı yan ekranda da görüntüleyip kalite farkına bakabilirsin aynı monitörler değilse veya başka bir örnek oyun oynuyorsun yan ekranda video çekme programını açtın ana ekran için ayarladın ve kayıt ettin kayıt ederken görüntüleyebilirsin bir çok şeyde faydalı olur.

bu arada elinde olan monitörler harika 1 ms tepkimesi 144Hz ve 27 inç oyun için ideal bence bu monitörleri değiştirme değiştirme yaparsan hata yaparsın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
This might be an unpopular opinion, and I actually agree a little bit with Laz Ghost, but only if you are using it for gaming than you probably do not absolutely need two screens.

I would argue single screen since you can invest more money into a single screen and get things like a higher refresh rate and things like gsync / freesync which for gaming is much more useful than a second screen. I personally only use one screen, it makes your desk look clean and you can see everything - I only primarily game though, similar to you.

Üye
5 HİZMET YILI
Bence de diğer arkadaşlarında dediği gibi çift monitör örnek olarak bi monitörde cs varken diğerinde discord açık olabilir.

DeadlyEvo
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI

Teşekkürler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
işlev görüceği alana bağlı dostum yayın açmak için kullanıcaksan 2 monitör daha iyi fakat ben oyun yada program kullanıyorum yayınla bir işim yok diyorsan tek monitör daha iyi olur senin için.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çift monitör daha mantıklı, ben sırf onun için bilgisayarı tv'nin yanına taşıyarak tv'yi bağladım )

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
çift monitör daha kullanışlı hocam yer varsa 3. monitörü al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...