hocam çift monitör keyfi tartışılmaz 2 sini satıp 1 tane alma bnce
bi nevi 27 inç 2tane olunca aynı boyuta denk geliyormantıklı değil o kadar büyük bir ekran hiçbir işine yaramaz çift monitör gayet işini görür
3. alayım o zaman :-DMantıklı değil hocam
Doğru belki bir gün kafama eser yaparımçift monitör daha şık gözüküyor ayrıca yayın falan yaparsın belki ileride birisi donate atar yan monitörde açman falan gerekebilir.
Evet oyun için lazımaga oyun oynamak için ise 27 de kalmanı tercih ederim çok büyük ekranın bir mantığı yok
ben kendim çift monitör kullanıyorum elime bir çok fırsat geçti tek monitör yapmak için ama yapmadım sende bence yapma çünkü çift kullanmak her zaman işine yarayacaktır misal örnek veriyorum bir oyundasın sol tarafta discord gibi uygulamaları yerleştirip ana ekran yanı tam karşında olan ekranda oyun oynayabilirsin veya grafik işleriyle uğraşıyorsun ana ekranda yaptığın tasarımı yan ekranda da görüntüleyip kalite farkına bakabilirsin aynı monitörler değilse veya başka bir örnek oyun oynuyorsun yan ekranda video çekme programını açtın ana ekran için ayarladın ve kayıt ettin kayıt ederken görüntüleyebilirsin bir çok şeyde faydalı olur.
bu arada elinde olan monitörler harika 1 ms tepkimesi 144Hz ve 27 inç oyun için ideal bence bu monitörleri değiştirme değiştirme yaparsan hata yaparsın.