Onaylı Üye
hocam anakartın kaç ram slotu vararkadaşlar herkese teşekkürler ram slotlarını tek tek taktım sıkıntı yoktu ramleri teste ettim gene birşey yoktu tek tek çaılışıyor ama çift ram takınca 16 gb mavi ekran veriyor ramler aynı marka aynı model ve anakartın mhz destekliyor 2 yıl once aldıgım toplama pc 8 gb ram vardı 16 yapmıstım
2 ram slota sahip Asus Prime A320M-F-SI BULK AMD A320 Soket AM4 DDR4 modelhocam anakartın kaç ram slotu var
2 ram slota sahip Asus Prime A320M-F-SI BULK AMD A320 Soket AM4 DDR4 model 32 gb ram kadar destekliyor
sadece ramlerde değil hocam, intel işlemcilerde de işe yarıyor bilgin olsun.sılgı muahbbetını bende duymustum deneyınce duzelıp duzelmedınıgı eklermısıım hocam
İşlemcin yada ramların kaldıramayıp pcye mavi ekran verdiriyor olabilirDostlar bende de dün olmaya başladı bu olay çok fazla program açtığım vakit mavi ekran yiyorum. Ramlere baktım acaba tam oturmadı veya bilgisayar okumuyor diye düşündüm ama bir sıkıntı gözükmüoyr bir de ramlerin yerlerini değiştirmeyi deneyeceğim düzelirse yeşillendiririm.
çok doğru söylüyor bu yöntem işe yararBuna inanmayacaksın ama Tek çözüm Ramlerin bakır yerlerini silgiyle silmen lazım o zaman sorunun düzeleceğine yüzde yüz eminim burada boş muhabbet yapmak istemem doğrusu uzun süredir kullanılmamış ramler toxiclenme yapar ve bunun ilacı silgidir.
evet doğru bilgi bu aradaRAM lar uyum lu değilse desteklemez ikiside aynı MHZ olması gerekiyor
arkadaşın dediği gibi gerçektende ramlari silgi ile silip dene olmaz ise bios pilini çıka10 dakika önce yaptım durum ne olucam bende merak edıyorum
imzanda endl ' e de std:: eklemen lazım.Öncelikle işlemci ve anakartın belli bir mhz ve gb destekleme limiti olur o limit üstündeyse hata vermesi normal durumdur anakart ve işlemcini söyliyebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?