Onaylı Üye
emilatörüm cihaz banı yedim kaldırmayı bilen varmı yada çözümünü bilen
knk emulatorden cihaz modelini birkac defa degistir sonra varsayılana getir sonra spooferi load laemilatörüm cihaz banı yedim kaldırmayı bilen varmı yada çözümünü bilen
eyvallah saol olduknk emulatorden cihaz modelini birkac defa degistir sonra varsayılana getir sonra spooferi load la
varmış çözdümöyle bi çözüm oldugunu pek sanmıyorum
pubgda yeni gelen ceza sistemindemi ban yedin cihazı mı engelledi yiyincede ? bilgilendirsene biemilatörüm cihaz banı yedim kaldırmayı bilen varmı yada çözümünü bilen
sakin olsana kanka valorant spooferları zaten dediğin gibi bir işe yaramıyor zamanın da pubg lite spoofer kullanmıştım uygulama tamamen çincey di tek o işe yaramıştı bende de.Şu Valorant spoofer diyen birbirinin kopyası aptallara kulak asma yok yere local verilerin silinir kaldı ki ban yememişsen bile çeşitli oyunlar bu spoofu fark edip cezai işlem uygulayabilir, Emulator diyorsun kankacım zaten Emulator olmasının artısı o istediğin bilgiyi verebilirsin örnek
Samsung S10 emulatoruydü , emu ayarlarına gir ya da komple multiple programı vardır her emulatorun oradan Emulator yazılımını ve sürümünü sil yenisini indir. ortalama 5-20 dakika arası internetine bağlı sürer ama biter mümkünse de 64 bit olanlaradn indir Android 7.0 üzeri olması da işine yarar cheat ve root açısından
kanka yorum yapmış olmak için yapılmasına karşıyım ben forumları BİLGİ PAYLAŞIM alanı olarak görüyorum lavuğun teki geliyor yorum kasmak adına saçma sapan bir şey yazıyor BİLGİ KİRLİLİĞİ yapıyor ve bu son zamanlarda çoğaldıkça çoğaldı o yüzden daha da sinir bozucu bir hal alıyor Abi bilgini ver defol git örneksakin olsana kanka valorant spooferları zaten dediğin gibi bir işe yaramıyor zamanın da pubg lite spoofer kullanmıştım uygulama tamamen çincey di tek o işe yaramıştı bende de.