Seçkin Üye
kesinlikle bende çok görüyorum herkes süper üye olma peşin de sanırım bende onun peşindeyim fakat form da bilgi verici ve yardımcı olucak şeylere yazıyorum veya bilgim olunca yazıyorum.Bunun için ilgilenenler olmalı fakat görmezden geliyorlar.kanka yorum yapmış olmak için yapılmasına karşıyım ben forumları BİLGİ PAYLAŞIM alanı olarak görüyorum lavuğun teki geliyor yorum kasmak adına saçma sapan bir şey yazıyor BİLGİ KİRLİLİĞİ yapıyor ve bu son zamanlarda çoğaldıkça çoğaldı o yüzden daha da sinir bozucu bir hal alıyor Abi bilgini ver defol git örnek
"Bilgisayarımda C çok yer kaplıyor neden"
gelen yorum 1 : kanka bilgim yok ya k.bakma
gelen yorum 2 : kanka benim de bilgim yok
gelen yorum 3 : vallaha ben de bilmem ki sor birilerine (ampute oğlu ampute yorum yaptığın post ne işe yarıyor zaten ? ) edit notu : burada varsayımsal yorum yapan şahısa hakaret vardır umuyorum kimse alınmaz ya da yanlış anlamaz
gelmesi gereken ama altta kalan yorum 1 : Windows'un loglarını silmen gerekir Kullanıcılar içindeki appdata'dan Temp klasörüne girip içerisini tamamıyla temizlediğinde yer açılacaktır. (Bu yorum hiç bir zaman gelmeyecek.)
Konu açanlar da ayrı dert bu yorumda yenilen bokun lacivertini Post açarken yapıyorlar
Lüzumsuz konu 1 : (konunun açıldığı yer : ÇOK ÖNEMLİ ACİL YARDIM) konu başlığı : Çok acil yardım- Konu içeriği : Beyler PC'min açma tuşuna basıyorum açılmıyor neden.
(bu kadar ama harbi bu kadar bitti konu bu sorsan mesaj kasıyor)
sırf bu özürlü insanları engellemek için bir destek ekibi kurulmalı. Forum'un varoluş amacına ters bak MH diye belirtmiyorum direkt olarak FORUM yani buna bir kavram olarak bakarsan bu kavramın varoluş amacına ters dingolar bu yüzden sinirimi bozuyorlar kanka ne yapabilirim ki 1 değil 2 değil çoğalıyor her gün birinin ilgilenmesi lazım