cihaza ROM portlayabilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba General Mobile Tab 5 tabletim var fakat uzun zamandır bu cihaza tam uygun ve özellikleri doğru düzgün çalışan ROM yok çoğusunda ya kamera çalışmıyor ya mikrofon ya Bluetooth vs. gibi özellikler çalışmıyor ve çok kasıyor elimde bir tane ROM var o ROM'u acaba bu tablete portlayabilir misiniz bu arada eğer portayacak varsa turkdevs forum sitesinden de yardım alabilirsiniz orada bu tablete uygun bir sürü ROM var oradan yardım alabilirsiniz (reklam olsun diye yazmadım ban atmayınız)

Tablete portlanmasını istediğim ROM bu:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
2 HİZMET YILI
rom atmak kolay bir şey mi ? bilmediğimden soruyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bildiğim birisi var online yapar ama ücret ister istersen bir araştır yapamazsan yaz konuşalım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
root kilidi açıksa rom yapmak kolay bişey uğraştıracak bişey değil.. istediğiniz Rom u tapletin veya telefonu android data basesine atın tapletde daha önce yapmadım hiç açma tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutun yazılar gelince güç tuşundan elınızı çekin ses açma tusuna basılı tutmaya devam edin karşınıza root menüsü çıkacak ROM ön yükleme root işlemi ve sürüm güncelleme ROM menüsüne girince yükleye bileceğiniz rom karsınıza cıkar uyumlu ise ses açma kapama tuşları ıle ileri geri yapa bilirsiniz güç tusu enter görevi görür dokunmatık ekran çalışmaz istediğiniz Rom seçin tamam deyin yükleme başlar..

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
root kilidi açıksa rom yapmak kolay bişey uğraştıracak bişey değil.. istediğiniz Rom u tapletin veya telefonu android data basesine atın tapletde daha önce yapmadım hiç açma tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutun yazılar gelince güç tuşundan elınızı çekin ses açma tusuna basılı tutmaya devam edin karşınıza root menüsü çıkacak ROM ön yükleme root işlemi ve sürüm güncelleme ROM menüsüne girince yükleye bileceğiniz rom karsınıza cıkar uyumlu ise ses açma kapama tuşları ıle ileri geri yapa bilirsiniz güç tusu enter görevi görür dokunmatık ekran çalışmaz istediğiniz Rom seçin tamam deyin yükleme başlar..
Sizin söylediğiniz zaten olan bir romu tablete kurmak benim kasteddiğim ise o cihaza uygun sıfırdan yeni bir rom yapmak yani portlamak

rom atmak kolay bir şey mi ? bilmediğimden soruyorum
Hayır benim kastettiğim rom atmak değil sıfırdan o cihaza uygun yeni rom yapmak yani portlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...