Seçkin Üye
Ne diyon kardeşim ben uyumlu olan programları aradığımı söylemedim uyumlu olmayan programları nasıl çalıştırabileceiğimi söyledimYoutube da video bakabilirsin uyumlu olan programların listesi var
Örnek verecek olursak standoff yada critical opsHangi oyun kurmak istiyorsun? Telefon modeli nedir?
Vpn ne alakawpn ıle calısa bilir
Dosyada hata yokdosya hatalıysa açamazsın
Belirttiğin oyunlar korumalı sebebiyle APK modifiye edilmezsiniz.Örnek verecek olursak standoff yada critical ops
Anlamadım da edilmezsiniz ne yanlış mı yazdın üstelik cihazım rootlu fakat aşağıdaki ne alaka örneğin rootlu cihazımda standoff indircemBelirttiğin oyunlar korumalı sebebiyle APK modifiye edilmezsiniz.
Desteklenmeyen oyunları indirmek için cihazı adı, kimliği, işlemci performans durumu, vs.. değiştirmek için root'a ihtiyacın var.
Root cihazınız ise aşağıdaki kullanabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Belirttiğim gibi modülü kurduğunda cihazınız Adreno 650 (En yüksek performans) olarak taklit ederek indirebiliyorsun oyunu açabiliyorsun. Sistem değşikliği yapmak için root'a ihtiyacınız var işteAnlamadım da edilmezsiniz ne yanlış mı yazdın üstelik cihazım rootlu fakat aşağıdaki ne alaka örneğin rootlu cihazımda standoff indircem
He yani cihazda adreno 650 ekran kartı var gibimi gözüküyor bu arada bu sadece pubg için mi bunu magisk modüller bölümünden kurdumBelirttiğim gibi modülü kurduğunda cihazınız Adreno 650 (En yüksek performans) olarak taklit ederek indirebiliyorsun oyunu açabiliyorsun. Sistem değşikliği yapmak için root'a ihtiyacınız var işte
kurduktan sonra yeniden başlatın. Daha sonra denedin mi?He yani cihazda adreno 650 ekran kartı var gibimi gözüküyor bu arada bu sadece pubg için mi bunu magisk modüller bölümünden kurdumEkli dosyayı görüntüle 100066
Kurduktan sonra yeniden başlamadım ayrıca daha sonra neyi deneyeceğim anlamadım +cihazımda kendi kendine yeniden başlama sorunu zaten var ayrıca bu dosya sadece pubg için mi +cihazımla uyumlumu cihazım general mobile e tab 5kurduktan sonra yeniden başlatın. Daha sonra denedin mi?
Sürekli sistem kendi yeniden başlatma (bootloop) sorunu devam ederse, Lütfen TWRP girin /data/adb/modules adresinde kurmuş olduğu modülü adı silin.
General Mobile e-tab 5 cihazınız bazı oyunlarda sistem gereksinimleri karşılanmadığı için giriş yapmıyorsun. Giriş yapmanın yolu sahte yüksek performanslı bir işlemci taklit eden bir magisk modülü eklemek.@omertrans156 bu dosya benim cihazla uyumlu mu niye sorularıma cevap vermiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?