Cihazla uyumlu olmayan uygulamalar nasıl çalıştırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam şu paket ayrıştırılamadı hatası gibi veya Android sürümü yetmeyen yada play store da arattığımızda çıkmayan oyunlar için bir çözüm yolu var mı bir ara apk editör duymuştum ama o olmuyor sanırım yada ben kullanmasını bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hangi oyun kurmak istiyorsun? Telefon modeli nedir?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Youtube da video bakabilirsin uyumlu olan programların listesi var

Haslan
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Eğer ki Android sürümünüz düşük ise çalıştırmak neredeyse imkansız ve bu sebepten dolayı da Google Play'de çıkmaz. Ancak yüksek de eski bir uygulamayı çalıştıramıyorsanız uygulama desteği bırakmış olabilir. Github sayfası varsa oraya bakınız, geliştirici not düşmüş olabilir .

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Örnek verecek olursak standoff yada critical ops
Belirttiğin oyunlar korumalı sebebiyle APK modifiye edilmezsiniz.

Desteklenmeyen oyunları indirmek için cihazı adı, kimliği, işlemci performans durumu, vs.. değiştirmek için root'a ihtiyacın var.
Root cihazınız ise aşağıdaki kullanabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Belirttiğin oyunlar korumalı sebebiyle APK modifiye edilmezsiniz.

Desteklenmeyen oyunları indirmek için cihazı adı, kimliği, işlemci performans durumu, vs.. değiştirmek için root'a ihtiyacın var.
Root cihazınız ise aşağıdaki kullanabilirsin
Anlamadım da edilmezsiniz ne yanlış mı yazdın üstelik cihazım rootlu fakat aşağıdaki ne alaka örneğin rootlu cihazımda standoff indircem

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Anlamadım da edilmezsiniz ne yanlış mı yazdın üstelik cihazım rootlu fakat aşağıdaki ne alaka örneğin rootlu cihazımda standoff indircem
Belirttiğim gibi modülü kurduğunda cihazınız Adreno 650 (En yüksek performans) olarak taklit ederek indirebiliyorsun oyunu açabiliyorsun. Sistem değşikliği yapmak için root'a ihtiyacınız var işte

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Belirttiğim gibi modülü kurduğunda cihazınız Adreno 650 (En yüksek performans) olarak taklit ederek indirebiliyorsun oyunu açabiliyorsun. Sistem değşikliği yapmak için root'a ihtiyacınız var işte
He yani cihazda adreno 650 ekran kartı var gibimi gözüküyor bu arada bu sadece pubg için mi bunu magisk modüller bölümünden kurdum
Screenshot_20240118-091133.png

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
He yani cihazda adreno 650 ekran kartı var gibimi gözüküyor bu arada bu sadece pubg için mi bunu magisk modüller bölümünden kurdumEkli dosyayı görüntüle 100066
kurduktan sonra yeniden başlatın. Daha sonra denedin mi?
Sürekli sistem kendi yeniden başlatma (bootloop) sorunu devam ederse, Lütfen TWRP girin /data/adb/modules adresinde kurmuş olduğu modülü adı silin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kurduktan sonra yeniden başlatın. Daha sonra denedin mi?
Sürekli sistem kendi yeniden başlatma (bootloop) sorunu devam ederse, Lütfen TWRP girin /data/adb/modules adresinde kurmuş olduğu modülü adı silin.
Kurduktan sonra yeniden başlamadım ayrıca daha sonra neyi deneyeceğim anlamadım +cihazımda kendi kendine yeniden başlama sorunu zaten var ayrıca bu dosya sadece pubg için mi +cihazımla uyumlumu cihazım general mobile e tab 5

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam sizin bu attığınız dosya cihazın modelini mi değiştiriyor anlamadım

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
@omertrans156 bu dosya benim cihazla uyumlu mu niye sorularıma cevap vermiyorsun
General Mobile e-tab 5 cihazınız bazı oyunlarda sistem gereksinimleri karşılanmadığı için giriş yapmıyorsun. Giriş yapmanın yolu sahte yüksek performanslı bir işlemci taklit eden bir magisk modülü eklemek.
Sorunu devam ederse, durumunda alternatif olarak aşağıdaki kullanabilirsin.
Modülü çalışan gereksinimleri:
1705685101068.png

Not: Desteklenmediği cihazları zorla oyunu giriş yapmak oluşabilecek herhangi hasarlı, arızalı, vs.. bir özel durumunda biz ve memoryhackers sorumlu tutulmaz. Her kullanım sorumluluk size aittir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...