Çin MMORPG oyunu için çeviri ve editini yapacak arkadaş arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1af73885477863.5d7d041d19651.jpg

Oyun görselleri ve anlatımı burda yaptığım şekilde
Kendi çapımızda çeviri ve seslendirmeleri yapıyoruz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

oyun görünümü böyle

Daha önce TR piyasasında sunulmadı
oyun pc için ve dosya boyutu 1gb
Tüm dosyalarına sahibim - Server side - Client side
Editlemesi aşırı basit sadece Çince + Vietnamca Diller mevcut . Bunların görsel ve yazı olarak çevrilmesi gerekmekte
Düşünen arkadaşlar discord :Arwale#2906
10-20 Kişi olabilirsek 1 haftada bitiririz çeviri ve editi :)
Karşılığında oyunun haklarını alabiliyorsak hisse tarzında dağıtımı olacak ve gelirler eşit bölünecektir.
Post automatically merged:

Diğer görseller
unknown.png

unknown.png

unknown.png

unknown.png

unknown.png

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ingilizce olsa çeviride yardımcı olabilirdim güzel oyuna benziyor cıkarsa oynarız

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çince ve vietnam dili diyorsun zor biraz. İnş ekibini kurarsın, yayınlarsın bizde oynarız.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar çeviri olayı google transtlate ile ve görselleri çevirerek yapıcaz.
Önemli olan olay şu çince olduğu için hangi kelime nerde program yardımıyla arayıp bulabiliyoruz görselden . Malum alfabe farklı
Öyle düşündüğünüz gibi mükemmel çeviriye gerek yok google çeviri kullanıp sadece türkçesine çevirip oynadıkça beraber bu item bu işe yarıyomuş bunun adını bu yapalım şeklinde olacak olay . Çevirinin kalitesi cidden önemli değil ilk aşamada ,

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar çeviri olayı google transtlate ile ve görselleri çevirerek yapıcaz.
Önemli olan olay şu çince olduğu için hangi kelime nerde program yardımıyla arayıp bulabiliyoruz görselden . Malum alfabe farklı
Öyle düşündüğünüz gibi mükemmel çeviriye gerek yok google çeviri kullanıp sadece türkçesine çevirip oynadıkça beraber bu item bu işe yarıyomuş bunun adını bu yapalım şeklinde olacak olay . Çevirinin kalitesi cidden önemli değil ilk aşamada ,
bence önce ingilizceye sonra çinceye çevirin hata payı azalır

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hisse dağıtımı vs. kesinleştirse bende yardımcı olabilirim.
yani bu durum oyunu bitirip piyasaya sürerken belirlenebilecek birşey isim hakları vb alınır

bence önce ingilizceye sonra çinceye çevirin hata payı azalır
Doğru diyorsunda 2 iş yapmış olucaz. Ve oyun sonuçta bize ait olucak istediğimiz gibi türkçeye çevirip daha sonra oyun içinden bir itemin ne işe yaradığını çevirisini ona göre şekillendirme taraftarıyım

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yani bu durum oyunu bitirip piyasaya sürerken belirlenebilecek birşey isim hakları vb alınır

Doğru diyorsunda 2 iş yapmış olucaz. Ve oyun sonuçta bize ait olucak istediğimiz gibi türkçeye çevirip daha sonra oyun içinden bir itemin ne işe yaradığını çevirisini ona göre şekillendirme taraftarıyım
Hocam dediğim gibi piyasa sürülmeden belirlerseniz bende yardımcı olabilirim bu tür işleri profesyonel şekilde yapan arkadaşlarım da var.
Düzeltme: Hisse dağıtımı olarak değil ücret olarak alabilirim.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam dediğim gibi piyasa sürülmeden belirlerseniz bende yardımcı olabilirim bu tür işleri profesyonel şekilde yapan arkadaşlarım da var.
Dostum , oyun 2017 -2016 da çin veya tayvanda bi dönem yayınlayıp kapatmışlar . Oyun aktif olarak herhangi bi yerde kurulu vb değil kapanmış unutulmuş gitmiş.
TR de isim + domain vb cartı curtunu telifledikten sonra gelip bize hak talep edemezler diye düşünüyorum .
+ olarak oyun client dosyasını emulator olarak çevirdim , yani launcher vb kendim yapıp bitiriceğim için aslında pek sorun yaratmayacak

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum , oyun 2017 -2016 da çin veya tayvanda bi dönem yayınlayıp kapatmışlar . Oyun aktif olarak herhangi bi yerde kurulu vb değil kapanmış unutulmuş gitmiş.
TR de isim + domain vb cartı curtunu telifledikten sonra gelip bize hak talep edemezler diye düşünüyorum .
+ olarak oyun client dosyasını emulator olarak çevirdim , yani launcher vb kendim yapıp bitiriceğim için aslında pek sorun yaratmayacak
O insanlar önceden Çin de telifini aldılarsa o uluslararası olarak geçer Çin güçlü bir ülke orası herhangi bir Afganistan ülkesi değil, dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca internette bile oyunun dosyaları olabilir.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
O insanlar önceden Çin de telifini aldılarsa o uluslararası olarak geçer Çin güçlü bir ülke orası herhangi bir Afganistan ülkesi değil, dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca internette bile oyunun dosyaları olabilir.
Haklısın ona bir lafım yok .
Şöyle düşün bizde zamanında bir oyun çıkıyor tutmuyor veya başka birşeyden kapanıyor vb. Yani oyunun TR de açılıp çine ulaşacak kadar ilerlemesi bi tık zor :D
Şuan o hakları satın almış olsaydım zaten burda bu konuyu açıyor olmazdım. En başından birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar için tüm şartları göz önüne alıp beraber olmak isteyenler için açıldı bu konu.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Haklısın ona bir lafım yok .
Şöyle düşün bizde zamanında bir oyun çıkıyor tutmuyor veya başka birşeyden kapanıyor vb. Yani oyunun TR de açılıp çine ulaşacak kadar ilerlemesi bi tık zor :D
Şuan o hakları satın almış olsaydım zaten burda bu konuyu açıyor olmazdım. En başından birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar için tüm şartları göz önüne alıp beraber olmak isteyenler için açıldı bu konu.
Yaptığınız doğru bir şey değil oyunun sahiplerine başvurmadan böyle bir şeyi yapmanızı pek önermem ki oyunun sahiplerinin de pek atacağınız mail'i göreceklerinizi sanmam.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yaptığınız doğru bir şey değil oyunun sahiplerine başvurmadan böyle bir şeyi yapmanızı pek önermem ki oyunun sahiplerinin de pek atacağınız mail'i göreceklerinizi sanmam.
Yani sonuçta pvp server gibi birşey açıcaz. Sorun çıkacağını pek zannetmiyorum tekrardan dediğim gibi firma ortada yok çünkü oyun sahibini bulman bi tık mümkün değil

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çince ve vietnamca biraz zor bulursun gibi ya

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka pael#9531 buradan ulaş bana 4 sene eğitim aldım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yapay zeka sentezleme seslendirmesini denediniz mi
evet Türk bir arkadaşın yaptığı vardı baya güzel onuda kullanmayı düşünüyorum.
Lakin çeviri yapan arkadaşlarla yapmayı daha çok istiyorum , çünkü emeği geçen kişinin oyunda sesinin olması güzel bir duygu olucaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...