bence önce ingilizceye sonra çinceye çevirin hata payı azalırArkadaşlar çeviri olayı google transtlate ile ve görselleri çevirerek yapıcaz.
Önemli olan olay şu çince olduğu için hangi kelime nerde program yardımıyla arayıp bulabiliyoruz görselden . Malum alfabe farklı
Öyle düşündüğünüz gibi mükemmel çeviriye gerek yok google çeviri kullanıp sadece türkçesine çevirip oynadıkça beraber bu item bu işe yarıyomuş bunun adını bu yapalım şeklinde olacak olay . Çevirinin kalitesi cidden önemli değil ilk aşamada ,
yani bu durum oyunu bitirip piyasaya sürerken belirlenebilecek birşey isim hakları vb alınırHisse dağıtımı vs. kesinleştirse bende yardımcı olabilirim.
Doğru diyorsunda 2 iş yapmış olucaz. Ve oyun sonuçta bize ait olucak istediğimiz gibi türkçeye çevirip daha sonra oyun içinden bir itemin ne işe yaradığını çevirisini ona göre şekillendirme taraftarıyımbence önce ingilizceye sonra çinceye çevirin hata payı azalır
Hocam dediğim gibi piyasa sürülmeden belirlerseniz bende yardımcı olabilirim bu tür işleri profesyonel şekilde yapan arkadaşlarım da var.yani bu durum oyunu bitirip piyasaya sürerken belirlenebilecek birşey isim hakları vb alınır
Post automatically merged:
Doğru diyorsunda 2 iş yapmış olucaz. Ve oyun sonuçta bize ait olucak istediğimiz gibi türkçeye çevirip daha sonra oyun içinden bir itemin ne işe yaradığını çevirisini ona göre şekillendirme taraftarıyım
Dostum , oyun 2017 -2016 da çin veya tayvanda bi dönem yayınlayıp kapatmışlar . Oyun aktif olarak herhangi bi yerde kurulu vb değil kapanmış unutulmuş gitmiş.Hocam dediğim gibi piyasa sürülmeden belirlerseniz bende yardımcı olabilirim bu tür işleri profesyonel şekilde yapan arkadaşlarım da var.
O insanlar önceden Çin de telifini aldılarsa o uluslararası olarak geçer Çin güçlü bir ülke orası herhangi bir Afganistan ülkesi değil, dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca internette bile oyunun dosyaları olabilir.Dostum , oyun 2017 -2016 da çin veya tayvanda bi dönem yayınlayıp kapatmışlar . Oyun aktif olarak herhangi bi yerde kurulu vb değil kapanmış unutulmuş gitmiş.
TR de isim + domain vb cartı curtunu telifledikten sonra gelip bize hak talep edemezler diye düşünüyorum .
+ olarak oyun client dosyasını emulator olarak çevirdim , yani launcher vb kendim yapıp bitiriceğim için aslında pek sorun yaratmayacak
Haklısın ona bir lafım yok .O insanlar önceden Çin de telifini aldılarsa o uluslararası olarak geçer Çin güçlü bir ülke orası herhangi bir Afganistan ülkesi değil, dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca internette bile oyunun dosyaları olabilir.
Yaptığınız doğru bir şey değil oyunun sahiplerine başvurmadan böyle bir şeyi yapmanızı pek önermem ki oyunun sahiplerinin de pek atacağınız mail'i göreceklerinizi sanmam.Haklısın ona bir lafım yok .
Şöyle düşün bizde zamanında bir oyun çıkıyor tutmuyor veya başka birşeyden kapanıyor vb. Yani oyunun TR de açılıp çine ulaşacak kadar ilerlemesi bi tık zor
Şuan o hakları satın almış olsaydım zaten burda bu konuyu açıyor olmazdım. En başından birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar için tüm şartları göz önüne alıp beraber olmak isteyenler için açıldı bu konu.
Yani sonuçta pvp server gibi birşey açıcaz. Sorun çıkacağını pek zannetmiyorum tekrardan dediğim gibi firma ortada yok çünkü oyun sahibini bulman bi tık mümkün değilYaptığınız doğru bir şey değil oyunun sahiplerine başvurmadan böyle bir şeyi yapmanızı pek önermem ki oyunun sahiplerinin de pek atacağınız mail'i göreceklerinizi sanmam.
Google çeviri ile çeviriyoruz . Dil gerekmiyorÇince ve vietnamca biraz zor bulursun gibi ya
Dil eğitimi ? Tekrardan yazıyorum çeviri için dil vb gerek yok google dan çeviricezkanka pael#9531 buradan ulaş bana 4 sene eğitim aldım
dil eğitimim varGoogle çeviri ile çeviriyoruz . Dil gerekmiyor
Post automatically merged:
Dil eğitimi ? Tekrardan yazıyorum çeviri için dil vb gerek yok google dan çeviricez
tamam gayet iyi , ben google çeviri kullanarak yapıyordum sen direk çeviri yapabilirsin mis gibidil eğitimim var
evet Türk bir arkadaşın yaptığı vardı baya güzel onuda kullanmayı düşünüyorum.yapay zeka sentezleme seslendirmesini denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?