ha bide parayla tr passaport mu satıyorlar var halimize :/gelir gelir çinde belli bi ücrete Türk pasaportu satan yerlerin reklamlarını görmüştüm oyle bi durumda mülteci olarak giden ülke vatandaşları tayvan dan olur çin in güç olarak üstün oldugunu farzedersek,,+ olarak herkes biliyorki dünyanın diger ucunda bi olay olsa bile ucu illaki bi yerden bize giriyor .d
sen rahat ol arkadaşım bu tarz politikalarla devam edersek biz herkes gelirTayvan'dan Türkiye'ye geleceklerini hiç sanmıyorum. Ülke zaten yol geçen hanına döndü onlarda gelse sıkıntı olmaz birkaç aya alışırız. Hiç değilse arap kültürü yobaz insanlar değiller.
Seneye son bulması dileğiyle böyle devam edersek Türkiye'de Türk kavramı son bulup Türkiyeli kavramı başlayacak.sen rahat ol arkadaşım bu tarz politikalarla devam edersek biz herkes gelirburası dünyanın lunaparkı oldu
böyle birşeye olanak vermiyorum onlara göre çok uzak bir ülkeyiz ve yakınlarında daha rahat anlaşabilecek bir çok ülke var gelirlerse de eğer tek tük olacağını düşünüyorumbeyler olası çin tayvan savaşında türkiye ye göçmen gelir mi sizce
valalhi denemesi bedava denemeden bilemeyizbence ülkeye daha fazla göçmen alabilceğimizi sanmıyorum o kadar gücümüz yok malesef
gelmez herhaldebeyler olası çin tayvan savaşında türkiye ye göçmen gelir mi sizce