Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jilet iyidir kaç yıldır alıyorum en fazla 4 5 kere kesmişimdir. Dikkatli ol yeter . Bide öyle direk su döküp jiletle almıyorum şampuanla köpürtüp alıyorum hem daha rahat alınıyor :d
Tüy dokuculerden millet hep şikayetçi ilerde gene aynı seyler oluyor en mantıklısı jilet dedikleri gibi ama illa da kurtulcam diyorsan utanmam diyorsan buz epilasyon kardesim cdxd
Reis bak napak biliyormusun al eline 5 bıçaklı gilette fusion proglide alıcaksın eline tıraş köpüğü mentolsüz olandan ama mentollü yakar alev alırsın yemin ediyorum sonra köpüğü iyice yaydıracan etrafa her yere alıcaksın giletteyi sanki sanat eseriymiş gibi tek tek çat çat kesiceksin güzel davranacaksın sakin olucaksın sanata dönüştüreceksin zevk alıcaksın işin bittimi durula bıçağı yıka haa keserken 2 vuruşta 1 suya tutucaksın jileti ne uzun vurucaksın jileti ne de kısa bulls lar içinde yavaş ve kısa vuruşlar uygulayacaksın derin olmayacan derin olursa gittin tahtalıköye 2 top kılları ise alıcaksın makineyi yavaş yavaş vurucaksın sakincee her şey bittimi durulayacaksın ne bir kıl ne bir çile olucak yapa yapa ilerki seviyelerde o kadar pro olucaksınki işlem 10 dk sürücek neredeyse pürüz pürüzsüz olur yemin ediyorum uygula derim şimdiden teşekkürler