Clash Için Doğrulama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzre Clash oynamak için hesabımızı telefon numaramızla doğrulamamız gerekiyor.
Ben Hile Kullandıgım smurf hesabımla Clashe de katılmak istiyorum telefon doğrulama sorununu nasıl ortadan kaldırabilirim ? Fake numara vs gibi bi cözümü var mıdır?
bos.png

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ailenden veya arkadaşınlarından birinin numarasını kullanabilirsin ayrıca numara ile hesap çalma gibi bir lüks yok korkmana gerek yok

Üye
5 HİZMET YILI
bi yakınının telefon numarasından yap geç bence bu tür fake telefon numarası sistemleri pek güvenilir şeyler olmayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kardeşinin veya abinin telefon numarasını kullanabilirsin onun dışında kaldırmanın bi çözümü yok onu onaylaman gerekli

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar, ailenden birinin numarasını yazabilirsin veya internette fake numara veren siteler var mesajları ile birlikte gösteriyor. Hiç denemedim ama denemende fayda var.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ailenden birinin numarasını gir bir yerde kullanamazlar zaten hesabını sadece o onay sonrasında sms de atmıyor sana lol

Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aile yada oyun oynamayan bi kız arkadaşının telefonuyla yap geç

Üye
7 HİZMET YILI
Bir tanıdık veya akraban telefon numarasını yapabilirsın sadece dogrulma kodu gonderiyo sana daha sonralarda ıse mesaj atmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...