Uzman Üye
clash of clans a hile varmı bildiğiniz varsa söylermisiniz
Bu yanlız bir hile değil private server yani clash of clans serverlarıyla hiçbir alakası yok sadece oyunu denemiş gibi birşey oluyor.var krdeşim miroclash.com gir oyunu indir ve kur bu kadar basit
Senin bahsettiğin pvp server yani kısacası online oynayamıyorsun onunlarvar krdeşim miroclash.com gir oyunu indir ve kur bu kadar basit
face book a baglamısmıydın? veya google oyunlar veya gamecenterdropyols12 demesi gibi youtubede çok var ama çarları çalıyolar beni 157 level çarım gitti
ama normalde zengin olanlar buglardan faydalanıyo tek hile buuuu[Baştan Söyleyeyim Clash of Clans'ın pvp server hariç hilesi olmaz!]. Android çoğu oyunda hile olmaz. Ancak yeni Çıkan/Oynanmayan (Arkaplanda kalmış) oyunlarda hile olabiliyor.Ve de APK Olmadan!Evet. İlk önce KingRoot programını indirip [APK] telefonuna root atacaksın sonradan, sb Game Hacker uygulamasını [APK] şekilde indireceksin, Youtube'da nasıl yapacağı videoları var. Ben çok ünlü (ZeptoLab) vb. firmaların oyunlarında bile yaptığımı hatırlarım. İyi Oyunlar
Like atın :d
o linkteki hile buyuk ihtimalle sahtededir cunku server koruması oldugu icin herseyi servera kaydediyo onun dısında tek hile dencek sey bug yapmak bug bulmakarkadaşlar burda yanlış yapmayalım her oyunun bir açığı vardır
neden yok diyosunuz hile malesef clans of clans hile var link verirdim
ama yasak
Eğlenir Herhalde ArtıkSenin bahsettiğin pvp server yani kısacası online oynayamıyorsun onunlar![]()
BNa atkardeşim ben kullanıyorum diyorum linkini verirdim ama yasak diyorum zorlama beni lütfen?