clash of clans hile varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Clash of Clans için pvp server hilesi dışında başka bir hilesi yok.Bildiğim kadarıyla mobil online oyunlarda hile bulman neredeyse imkansız diye biliyorum

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
dropyols12 demesi gibi youtubede çok var ama çarları çalıyolar beni 157 level çarım gitti

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
clash of clans clash royale paramanya gibi oyunlarda server koruması bu yuzden hile olmaz ama hile yapmanın bir yolu var oda bug bulmak bug bularak cok zengin olanları gordum veya baska serverlara girip hile olmasada guzelce oynarsın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[Baştan Söyleyeyim Clash of Clans'ın pvp server hariç hilesi olmaz!]. Android çoğu oyunda hile olmaz. Ancak yeni Çıkan/Oynanmayan (Arkaplanda kalmış) oyunlarda hile olabiliyor.Ve de APK Olmadan! :) Evet. İlk önce KingRoot programını indirip [APK] telefonuna root atacaksın sonradan, sb Game Hacker uygulamasını [APK] şekilde indireceksin, Youtube'da nasıl yapacağı videoları var. Ben çok ünlü (ZeptoLab) vb. firmaların oyunlarında bile yaptığımı hatırlarım. İyi Oyunlar :) Like atın :d

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
[Baştan Söyleyeyim Clash of Clans'ın pvp server hariç hilesi olmaz!]. Android çoğu oyunda hile olmaz. Ancak yeni Çıkan/Oynanmayan (Arkaplanda kalmış) oyunlarda hile olabiliyor.Ve de APK Olmadan! :) Evet. İlk önce KingRoot programını indirip [APK] telefonuna root atacaksın sonradan, sb Game Hacker uygulamasını [APK] şekilde indireceksin, Youtube'da nasıl yapacağı videoları var. Ben çok ünlü (ZeptoLab) vb. firmaların oyunlarında bile yaptığımı hatırlarım. İyi Oyunlar :) Like atın :d
ama normalde zengin olanlar buglardan faydalanıyo tek hile buuuu

Süper Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar burda yanlış yapmayalım her oyunun bir açığı vardır
neden yok diyosunuz hile malesef clans of clans hile var link verirdim
ama yasak

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar burda yanlış yapmayalım her oyunun bir açığı vardır
neden yok diyosunuz hile malesef clans of clans hile var link verirdim
ama yasak
o linkteki hile buyuk ihtimalle sahtededir cunku server koruması oldugu icin herseyi servera kaydediyo onun dısında tek hile dencek sey bug yapmak bug bulmak

Süper Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim ben kullanıyorum diyorum linkini verirdim ama yasak diyorum zorlama beni lütfen?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Clash of Clans da bi ara bot kullanıyordum. Sistem 7/24 açık her işi kendisi hallediyordu. Onun dışında da herhangi bir elmas,altın vs. hilesi olduğunu görmedim. Son zamanlarda bot kullanımınıda engelliyorlar yaptırım uyguluyorlar diye duydum oynamayalı baya oluyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...