Onaylı Üye
Pc den arada sırada bir click sesi geliyo bi çakıyom pc ye düzeliyor nerden geliyor olabilir harddisk kullanıyorum
mesela video izliyorum birden gelme başlıyor 2 3 sn de bir geliyor click sesi geçtikten sonra fan dönmeye başlarmış gibi bir ses geliyor işlem yapmakla falan alakası yok oyun oynarken drop yiyorum click sesi geçtikten sonra düzeliyor çok karışık yazdım kbDostum daha detaylı bir şekilde anlatırsan güzel olabilir.
pc toplama parçaların garantisi bitmiş durumdaBilgisayarına format atabilirsin hala düzelmiyor ise bilgisayarın garantisi hala bitmemiş ise değişim yaptırabilirsin. Veya hiç birini yapmayıp bilgisayar markan ney ise ordan destek numarasını arayıp bu problemi konuşabilirsin
O zaman tek seçeneğin format atmak dostum. Veya çok rahatsız etmiyorsa bırakabilirsin karar senin.pc toplama parçaların garantisi bitmiş durumda![]()
Bilgisayar özellikleri ile alakalıdır veya artık bilgisayarın ömrü vs. bitmiştir çok uzun zamandır kullanıyorsan yeni bilgisayar alma zamanın gelmiştir.donanımsal bir sorun değildir demi dediğim gibi geldiği zaman oyunlarda drop yiyorum