Client.dll ezfrags

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar client.dll hatası alıyorum ezfragsın sürümünde nasıl düzeltebilirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
DLL hatası Windows da olur, client.dll ile ilgili hatalar birkaç farklı sebepten kaynaklanabilir. Örneğin arızalı bir uygulama, client.dll'in silinmesi, yanlış konumlandırılması veya bilgisayarında bulunan zararlı bir kötü yazılım ya da zarar görmüş Windows kayıt defteri ile bozulması.

Üye
5 HİZMET YILI
nasıl düzeltebilirm bi öneri verirmisin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
  • İndirdiğiniz DLL dosyasını hata aldığınız bilgisayarınızda sıkıştırılmış halden Winrar yardımı ile açınız. Klasör içerisinde bulunan tek DLL dosyasını Mouse ile sağa tıklayarak kopyalayınız.
  • Kopyalamış olduğunuz DLL dosyasını Windows 32 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, C sürücüsü içerisinde Windows içerisinde System32 (C:WindowsSystem32) klasörüne yükleyiniz.
  • Windows 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, kopyalamış olduğunuz DLL dosyasını C sürücüsü içerisinde Windows içerisinde SysWOW64 (C:WindowsSysWOW64) klasörüne ve C sürücüsü içerisinde Windows içerisinde System32 (C:WindowsSystem32) klasörüne yükleyiniz.
  • Klasör içerisine DLL dosyasını yüklerken dosyanın zaten var olduğuna dair uyarı alırsanız, bilgisayarınızda bulunan DLL dosyası değiştirilmesini isteyerek üzerine yükleyiniz. Bu şekilde bozuk DLL dosyasını yenilemiş olursunuz.
  • DLL dosyasını anlatılan şekilde bilgisayarınıza yükledikten sonra bilgisayarınızı tekrar başlatınız. Hata aldığınız oyun veya programı çalıştırınız.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dllfiles com dan dll yi bul system 32 nin içine atmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
this dll error can be fixed with the repair tool made by riot

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
client.dll indirin kopyalayın DLL dosyasını Windows 32 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, C sürücüsü içerisinde Windows içerisinde System32 (C:\Windows\System32) klasörüne yükleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...