Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Arkadaşlar gördüğünüz gibi kalan boş gb bilgisi gözükmüyor görünüme tıklayıp döşemeyi seçin düzelir dediler gene aynı nasıl düzeltebilirim?hayır dolu değildolmuştur.
nasıl düzelticem kanka onu söyle biz de biliyoruz bug vesaire olduğunukanka bug olabiliyor bazen
yok olmadı maalesefBu Bilgisayar -> Üç nokta butonuna basıp Seçenekler diyin.
Ekli dosyayı görüntüle 108467
Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm -> Klasörleri Sıfırla deyin. Ardından eğer Uygula ve Tamam butonları aktif olursa önce Uygula sonrasında Tamam butonlarına basın.
Ekli dosyayı görüntüle 108468
Sorun yüksek ihtimalle çözülecektir.
Windows + R tuşuna basın ve açılan Çalıştır ekranından regedit yazıp girin.yok olmadı maalesef![]()
prop:*System.PercentFull;System.Computer.DecoratedFreeSpace;System.Volume.FileSystem
Hocam yapıyorsunuz bu sporu alttaki verdiğiniz yöntemle yaptım oldu, teşekkür ederim çok seviyorum sizi. Advanced SystemCare programını kullanıyorum temizlik için falan bu yüzden mi bu problem oldu acaba iyi bir program değilse sileyim o yüzden sordumWindows + R tuşuna basın ve açılan Çalıştır ekranından regedit yazıp girin.
Ekli dosyayı görüntüle 108469
HKEY_CLASSES_ROOT -> Drive yoluna gidin.
Ekli dosyayı görüntüle 108470
Drive klasörünün içindeyken sağ taraftaki beyaz alanda boş bir yerde sağ tıklayın ve Yeni -> Dize Değeri deyin.
Ekli dosyayı görüntüle 108471
Oluşturulan dosyanın adını TileInfo yapın ve değerine bu metni yazın.
Kod:prop:*System.PercentFull;System.Computer.DecoratedFreeSpace;System.Volume.FileSystem
Ardından kaydedin ve bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
NOT: Eğer halihazırda bir TileInfo varsa yalnızca değer kısmına size verdiğim metni yapıştırıp kaydedip, bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.
Son hali böyle gözükmeli:
Ekli dosyayı görüntüle 108472
Üstteki manuel yöntem de işe yaramazsa eğer bu videoda bunun .reg dosyası paylaşılmış onun ile deneyin.
Dosyanın indirme linki:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bir sakıncası yok Advanced SystemCare programının. Kayıt defteriniz bir şekilde zarar görmüş ama bunu tespit etmenin yolunu inanın bende bilmiyorum. Sorunun çözüldüğüne sevindim, sağlıcakla kalın.Hocam yapıyorsunuz bu sporu alttaki verdiğiniz yöntemle yaptım oldu, teşekkür ederim çok seviyorum sizi. Advanced SystemCare programını kullanıyorum temizlik için falan bu yüzden mi bu problem oldu acaba iyi bir program değilse sileyim o yüzden sordum