Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben geçen sene böyle şeylere merak salmıştım gereken ücretide verdim ama sonrasında 1000 tl civarı dolandırıldım ama senin yapıcağın site güvenilirse dolandırılmayabilirsin
Dostum bu sitelerin çoğu fake 1-2 ödeme alırsın sonra site patlar çoğunlukla böyle örnek veriyorum kazım hızın 0.75 300 tl yatır kazım hızın 2.0 olsun gb şeyler diyerek insanların parasını alıyolar seninde hesabında kazım hızın arttığı için eth de hızlı hızlı geliyor gibi gösteriyorlar ama aslında öyle bi arz yok çoğu site saadet zinciri kurarak insanlara güven veriyor sonrasında pat site bom kısacası durum karından çok zararını geç direkt sahte vaatler
Cloud mining ile uğraşılmaz bir çoğu dolandırıcı onun yerine asic miner value gir oradaki cihazların kazançlarına bak ve sarı sitede arat fiyatlarına göre hesapla kaç ayda amorti ediyor not yatırım tavsiyesi değildir