Çözüldü CMD açılıp kapanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarımda oyun oynarken CMD dosyası birden açılıyor ve oyunları alta alıyor. Valorantta adamla tam çatışırken lol de tam ws ye girecekken falan CMD dosyası 1 saniyeliğine açılıp oyunları alta alıp hemen geri kapanıyor. İnternette çözümlerini aradım ama bulamadım. Özellikle yeni lol scriptinde oyunu alta alınca ve tekrar oyuna girince oyunla birlikte scriptte kapanıyor yani hem oyunu hemde scripti tekrar açmam gerekiyo ve bu yüzden oyunda geri kalıyorum lütfen yardımcı olun.

NOT: Arkadaşlar lütfen 50 yorum kasmak için bende de aynı sorun var, umarım sorununu çözersin gibi yorumları yazmayın sadece yardımcı olacaklar yazsın.

Çözüm
aynı sorun ben point blank oynarkende oluyordu 207 zamanları hile ile oynuyordum hile kullanırken alta alınca oyun çöküyordu ve hile kullandıım icin hile virüs cok oluyordu genelde virüs malware falan oldugu zaman olur bu hangi tarayıcı kullanıyorsan onu sil yükle çerezleri sıfırla hangi tarayıcı kullanıyorsan yine onun dosyalarını sil temp klosörünü boşalt malwarebytes ve kaspersky indiirp tarat bunlar çözer aynı şey başıma gelmişti formatsız çözmüştüm sadece malwarebytes yüklesen bile çözülür iyi forumlar :)
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynı sorun ben point blank oynarkende oluyordu 207 zamanları hile ile oynuyordum hile kullanırken alta alınca oyun çöküyordu ve hile kullandıım icin hile virüs cok oluyordu genelde virüs malware falan oldugu zaman olur bu hangi tarayıcı kullanıyorsan onu sil yükle çerezleri sıfırla hangi tarayıcı kullanıyorsan yine onun dosyalarını sil temp klosörünü boşalt malwarebytes ve kaspersky indiirp tarat bunlar çözer aynı şey başıma gelmişti formatsız çözmüştüm sadece malwarebytes yüklesen bile çözülür iyi forumlar :)

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
benimde işime yaradı teşekkürler

Üye
5 HİZMET YILI
görew yöneticisinde işlemler kısmına bak yabancı birşey görürsen durdurmaya zorla weya bilgisayara genel bir wirüs taraması yaptır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
virüs programlarını deneyebilirsin ücretsiz sağlam programlar var veya format atmayı dene basit bir işlem zaten en faazla 4-5 saat sürer

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öncelikle virüs programını devre dışı bırakmanı öneririm çünkü virüs programları bazı oyunlarda ön yükleme yapabiliyor gerekli gereksiz, veya format atmanı öneririm format atmak istemiyorsan kurtarmadan cmd nin açılmadığı zamanlara geri dönüş noktan varsa kurtarma yaparsın

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
virüs bukalmış olabilir durduk yere mcd açılmaz virüs taraması yap derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...