CMD Açılıp Kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarımda oyun oynarken CMD dosyası birden açılıyor ve oyunları alta alıyor. Valorantta adamla tam çatışırken lol de tam ws ye girecekken falan CMD dosyası 1 saniyeliğine açılıp oyunları alta alıp hemen geri kapanıyor. İnternette çözümlerini aradım ama bulamadım. Özellikle yeni lol scriptinde oyunu alta alınca ve tekrar oyuna girince oyunla birlikte scriptte kapanıyor yani hem oyunu hemde scripti tekrar açmam gerekiyo ve bu yüzden oyunda geri kalıyorum lütfen yardımcı olun.

NOT: Arkadaşlar lütfen 50 yorum kasmak için bende de aynı sorun var, umarım sorununu çözersin gibi yorumları yazmayın sadece yardımcı olacaklar yazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
What file did you downloaded bro? Don't you think its a malware? :tospik:

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
virüs programı kurup tarama yapar mısın banada olmuştu trojen olabilir

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum senin için ve bu sorunu yaşayanlar için araştırdım 3 sene önceki videoyu buldum denemekten zarar gelmez,sorunun çözüldüyse ne mutlu bana
LİNK:::

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Scriptte alt f4 yaparsan hem oyunu kapatıyor hem de sc yi evet bu herkeste olan bir sorun ve bu sorunu görüntü ayarlarından" Pencere Modu " olarak değiştirirsen oyun kapanmaz. Diğer sorununa gelirsek sanırım bilgisayarına trojan girmiş. Eset/Avast programları ile temizlemeni öneririm. Yine olmazsa formata başvur iyi forumlar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yeniden güncele olmasa kaynağını kandır tekrar guncele

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Trojen olabilir kankam banada oluyordu

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
keyloger yemişsin pc ne sızmışlar ilk olarak interneti kapa ve virüs taraması yap

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Muhtemelen .rat uzantılı bir şey indirdin eğer uzantısı böyle olan bir dosya görürsen sil

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Trojen Atılmış Olabilir Ordan Fark Edebileceğini Düşünüp cmd.exe Yi Sonlandır Komudu Vermiş Olabilirler Güvendiğin Bir Antivirüs Programı İle Tarama Yapmalısın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
darkcomet gibi programlar trojenle alttan cmd yi çalıştırabiliyor bir bilgisayarını temizle derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...