Çözüldü Cmd sorununa çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar regediti deneyip olmayanlar için çözüm buldum.Kendisinde cmd açılıp XFProjecti yönetici olarak çalıştırınca cmd açılmıyorsa XFProjecte sağ tıklıyorsunuz sonrasında uyumluluk sorununu gidermeye tıklıyorsunuz biraz bekledikden sonra önerlien ayarlar çıkıcak ona tıklayın. Tıkladıkdan sonra Programı sınaya tıklayın programı sınaya tıkladığınız zaman cmd açılıyor. Bunu 1 kere yapmanız yeterli artık yönetici olarak çalıştırınca cmd geliyor.(Kesinlikle olucak demiyorum ama bende işe yaradı denemenizi öneriyorum.) İyi forumlar

Çözüm
Herkese merhaba arkadaşlar regediti deneyip olmayanlar için çözüm buldum.Kendisinde cmd açılıp XFProjecti yönetici olarak çalıştırınca cmd açılmıyorsa XFProjecte sağ tıklıyorsunuz sonrasında uyumluluk sorununu gidermeye tıklıyorsunuz biraz bekledikden sonra önerlien ayarlar çıkıcak ona tıklayın. Tıkladıkdan sonra Programı sınaya tıklayın programı sınaya tıkladığınız zaman cmd açılıyor. Bunu 1 kere yapmanız yeterli artık yönetici olarak çalıştırınca cmd geliyor.

teşekkürler.
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar regediti deneyip olmayanlar için çözüm buldum.Kendisinde cmd açılıp XFProjecti yönetici olarak çalıştırınca cmd açılmıyorsa XFProjecte sağ tıklıyorsunuz sonrasında uyumluluk sorununu gidermeye tıklıyorsunuz biraz bekledikden sonra önerlien ayarlar çıkıcak ona tıklayın. Tıkladıkdan sonra Programı sınaya tıklayın programı sınaya tıkladığınız zaman cmd açılıyor. Bunu 1 kere yapmanız yeterli artık yönetici olarak çalıştırınca cmd geliyor.

teşekkürler.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...