Seçkin Üye
iyi şeylerde başarabilir ama ?hiç ugraşmam öldür gitsin onca yıl onumu takip edeceksin![]()
iyi şeylerde başarabilir ama ?hiç ugraşmam öldür gitsin onca yıl onumu takip edeceksin![]()
bu sefer çocuğun içinde intikam ateşi beslersin büyüdüğü zaman anlık bir fırsatta işini bitiriröldürmem ama çok katı yetiştiririm
düzeltmeye çalişirim cocğuğu kötü yoldan iyi yola sürüklemeye çalişirim öldürmem3 Yaşında bir çocuğun ileride hitler gibi bir katil olacağını öğreniyorsunuz çocuğu öldürürmüsünüz ?
Ekli dosyayı görüntüle 45286
Öldürmem günahı benim boynuma olmasın3 Yaşında bir çocuğun ileride hitler gibi bir katil olacağını öğreniyorsunuz çocuğu öldürürmüsünüz ?
pek öldüreceğimi sanmıyorum evebeyn olarak çocuğuma sahip çıkar doğru yoldan gitmesini sağlarım3 Yaşında bir çocuğun ileride hitler gibi bir katil olacağını öğreniyorsunuz çocuğu öldürürmüsünüz ?
ben öldüremem ama öldürtmeye çalışırım şahsen neticede gelecek nesil bizim çocuklarımız olucak3 Yaşında bir çocuğun ileride hitler gibi bir katil olacağını öğreniyorsunuz çocuğu öldürürmüsünüz ?