Seçkin Üye
Ebelemece ve ardından buz gibi su içmek... ah ne güzel günlerdieğlenelim çocukluğunuzda oynadığınız oyunlar nelerdir mesela benim kör ebe kayış saklama gibi hadi sizleride bekliyorum kimler neler oynamış
Ebelemece ve ardından buz gibi su içmek... ah ne güzel günlerdieğlenelim çocukluğunuzda oynadığınız oyunlar nelerdir mesela benim kör ebe kayış saklama gibi hadi sizleride bekliyorum kimler neler oynamış
Kankam o ne merak ettımBol bol yugioh kartı ile duvar dibi
Körebe Saklambaç bilye duygulandım
Post automatically merged:
Kankam o ne merak ettım
Unutulur mu beeZile bas kaç efsaneydi![]()
hatırladımAşağıdaki kartlar gibi kartlarla oynanıyordu. Sırayla kartları duvara fırlatıyorsun en yakına atan kişi diğerlerinin kartlarını köküyor. Taso ile oynayanlar da vardı
![]()
SMEKTAN yani modern sözcüğüyle WWE VE EVCİLİKeğlenelim çocukluğunuzda oynadığınız oyunlar nelerdir mesela benim kör ebe kayış saklama gibi hadi sizleride bekliyorum kimler neler oynamış
Ne çılgınca amaKanka biz şey yapardık: Merdivene geçerdik. Bizim merdiven çok dik değildi. İşte o merdivende kızlara hava atmak için en üstten aşağıya atlardık. Bir keresinde arkadaş ayağını çatlattı. Vay be ne günlerdi. Arkadaşın ayağı geçtiydi yine devam ettiydi. Kızlarda bakıyordu ha![]()
Bu iyiydiSMEKTAN yani modern sözcüğüyle WWE VE EVCİLİK
SMEKTAN yani modern sözcüğüyle WWE VE EVCİLİK