Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok büyük boyutlu olmayan savaş/yarış oyunu önerir misiniz ?
beyler şöyle çok büyük boyutu olmayan 20 gb yi geçmesin ama güzel savaş oyunu yarış oyunu falan varmı bildiğniz (harddiskim bozuldu idare etsin diye ssd ye kurucam)
dostum skyrimi öneririm Skyrim'in ana konusu karakterin, ejderha tanrısı olarak bilinen ve kehanetlerde dünyayı yok edeceği söylenen Alduin isimli bir ejderi öldürme çabalarını konu alır. Oblivion'dan iki yüz yıl sonra meydana gelen olaylar, Nirn gezegeninin Tamriel kıtası üzerinde bulunan kurgusal ülke Skyrim'de geçer.
Büyük strateji oyunlarını deniyebilirsin. Öğrenmesi vakit alır, alternatif bir tarih oluşturduğundan kendini mareşal zannedebilirsin. Şahsen ben EU4 ve HOI4 oynuyorum, steamde toplam 1.5k saatim var sürekli yeni modları deniyorum.
Kanka sana bir Kanka sana bir yarış oyunu söyleyeyim bütün yarışı oyunlarını unut Need For Speed World online 2012/13 t kapandı diye üzülmüştüm ama yabancı sunucuları açıkmış açmışlar soapbox Need For Speed World online diye YouTube'dan araştır bulabilirsin gayet istediğin arabayı yapabiliyoruz polisten kaçış modu tek kişilik takım kaçışı Sprint yarışı büyük yarış bırak yarışı serbest dolaşım Elmas toplama ve dekan köy başlangıç ve bitiş çizgisi belli olmayan görü yarış tavsiye etmem kayboluyor sun